Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 05:20

Sosyal Patiler Marka Müdürü Aydoğan Ü*** ben. Pet tekstil ürünleri satışları yapan bir şirketiz. MNG Kargo Üçyol şubesi ile cari anlaşmamız var. Aynı zamanda sitemiz www.sosyalpatiler.com, Instagram ve Shopier haricinde @Trendyol @Hepsiburada gibi e-ticaret portallarında da mağazalarımız bulunmakta. Yaklaşık 2 aydır, buradan gönderimlerini sağlayıp, alıcı şubelerde müşterilerimize yönlendirilmeden 3 gün sonra iade edilen haftalık 15-20 adet arası Trendyol kargolarının olduğu ve bunlar ile ilgilenilmesi konusunda yardım istediğimizi belirtik. Talebimiz her seferinde yoğunluklarını belirterek kulak arkası yaptılar. Ama 74 liralık haftalık faturaları 3 gün gecikti diye bizi gün içerisinde 9 kez arayıp 22 mesaj gönderecek zamanı nasıl oluyorsa bulabiliyorlar. Zaten "görevini yerine getiren kişileri tenzih ederek" web' deki numaralardan hiçbir kargo şubesine ulaşamıyoruz. Bu durumda konu ile ilgilenecek sorumlu birim, yazılı sözleşme imzaladığımız şube/acente oluyor! Bu zamana kadar konu ile ilgili hiçbir şikayette bulunmadık çünkü kargoların dağıtıma çıkarılıp çıkarılmaması konusunda elimizde kesin bir veri yoktu ve asılsız suçlama olma ihtimali yüksekti. Ancak sonuç itibariyle bu hizmeti veren bir işletme olarak firmanız bu durumun gerekli denetimlerini yapmalı ve insanları mağdur etmemelidir. Bizler ülkemiz şartları altında ayakta durmak için çabalayan küçük işletmeleriz. E-ticaret havuzunda tercih edilebilir olmak için uyumadan çalışıyoruz neredeyse. Ama teslim etmediğiniz/edemediğiniz her gönderide ödediğimiz kargo ücretinin maliyetini karşılayabilmek için 3 ürünün kazancını kaybediyoruz. Maddi zarar önemli değil ancak müşteriler sizlerin yüzünden firmamızı ciddiyetsiz ve iş bilmez olarak algılayıp tekrar sipariş vermiyorlar ya da çevrelerine kötülüyorlar. Bugün müşteri hattınızdan C**** A***** isimli müşterimiz Diyarbakır Ofis Şube' niz için şikayette bulunmuştur. 13.09.2023 16:54' te iş yerimizden alınan ve sisteme arıza sebebiyle 14.09.2023 07:36' da işlenen ürünü alıcı şubeniz araç arızası gibi sebeplerle 16.09 tarihinden beri müşterimize ulaştırmamışlar, müşterimiz şubeden almak istediğini belirttiğinde de aracın sanayide olduğunu ve kargoyu bulamayacaklarını belirtmişler. 408810809 müşteri noya ait gönderi bilgileri kayıtlıdır. Bu ve bunun gibi görev ihmali sebebi ile şirketimizin bugüne kadar uğratıldığı zararların tespiti için, teslim edilmeyen gönderilerin araştırılıp bedelinin firmamıza iadesini talep ediyorum.

19 Eylül 2023 05:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Teslim Edildi Denilen Siparişim Kayboldu Ve Mağdur Edildim

03 Aralık 07:52