Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Van AVM Bulunan Media Markt Şubesi Personel İlgisizliği

Van AVM Bulunan Media Markt Şubesi Personel İlgisizliği
27 Aralık 2023 10:08

Van AVM'de bulunan Media Markt şubesine 26 Aralık tarihinde şarjlı dik süpürge almak için gittik. Bu esnada bu branşta görevli bir arkadaşın ilgilendiği başka bir müşteri olduğu için beklemeye başladık. Yaklaşık yarım saat ilgili reyonda beklememize rağmen tarafımızla ilgilenilmedi. Bunun üzerine başka bir personelden yardım istemek istedik fakat kimse ilgilenmedi. Bahse konu personel, ilgilendiği müşteri ayrılmış olmasına rağmen yanımızdan geçip gitmiş ve ısrarla bizimle ilgilenmemiştir. Yanına gidip nedenini sorduğumuzda somurtkan bir yüz ifadesiyle birçok ürünün stoklarında olmadığını söyleyip uzaklaşmıştır. Konu ile ilgili şikayetimizi şube sorumlusuna sözlü olarak ilettik fakat herhangi bir geri dönüş olmamıştır. Konu kamera kayıtlarından incelenebilir (20:00-21:30). Bu ilgisizlik sebebiyle almak istediğimiz ürünü markanızdan almaktan vazgeçtik. Personeliniz, Media Markt markasına olan güvenimizi ve marka kalitesini zedelemiştir.

27 Aralık 2023 10:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

İrem sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 19:57
Sevda sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2025 23:35
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 20:46
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 19:00

17 Ağustos 2025 02:18