Erkan sonuçtan memnun

30 Nisan 2024 15:00

19.04.2024 tarihinde Media Markt outlet sayfasından TV aldım. Outlet sayfada ürünlerin ilk tanıtım görsel sayfası orijinal reklam fotoları. TV yi aldıktan sonra açıklama kısmına girdiğim zaman kullanılmış ürün sattığını gördüm. Hemen kolay iade ve müşteri hizmetlerini arayarak satışı iptal ettirdim. Ve onlarda doğruladılar. Ancak birkaç saat sonra ürün kargoya verildi diye mesaj geldi. O dakika dan itibaren ürünü iade etmek için elimden geleni yapıyorum. Ama yalan dolan bahanelerle bugüne kadar iptal etmediler. Ayrıca Media Markt outlet sayfasından ürün seçmeyin. Çünkü kullanılmış ürünün hasar ve defo durumunu yalan dolan beyanlarla söylüyorlar. Herkes girip kontrol edebilir. Bütün ürünlerde aynı şey yazılı son olarak ürün kullanılmıştır yazıyorlar. İade etmeme rağmen gelen TV de kutu üstünde ekran çizik notu düşülmüş. Ama bunu satış sayfasında belirtmemişler. Kendilerince de 14 gün iade sürecinin geçmesini doldurmaya çalışıyorlar sanırım. Tabii ki tüketici heyetine belgelerle şikayet ettim. Ama başınız ağrımasın istiyorsanız kesinlikle burayı seçmeyin. Ürünü Aldığım günden bugüne bir defa bana dönüş yapmadılar ve kesinlikle ilgilenmiyorlar. Tek bir arama dönüşleri yok

30 Nisan 2024 15:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Erkan Ş. “Media Markt Outlet Satış Sorumsuzluğu Ve Müşteri Yanıltma” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

01 Mayıs 2024 18:18
02 Mayıs 2024 11:28

Ben sizden yardım istemiyorum. Hayır kurumu musunuz. Hakkım olan iade işlemi mi neden gerçekleştirmiyorsunuz illaki mahkemede mi sonuçlandıracağız. Herkesin okuyup görmesini istiyorum. Media Markt pişmanlıktır

06 Mayıs 2024 06:43

Geç oldu ama, yapılması gerekeni yaptılar. Teşekkür edecek bir durum yok. Aksine daha düzenli çalışmalar.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 20:50
media-markt-kirik-ekran-televizyon-gonderiyor-2.pdf
media-markt-kirik-ekran-televizyon-gonderiyor-1.pdf
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
28 Haziran 2024 21:43
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 20:04
Media Markt İptal Ettiğim Ürünü İptal/iade İçin Almıyor