Kerem sonuçtan memnun değil

Media Markt Kaskosuz Telefon Satış Yapmıyor (Yasal Olmayan İşler)

20 Kasım 2023 12:54

Media Markt Bursa şubelerinde (başta Nilpark olma üzere Özdilek Park ve Carrefour SA dahil) iPhone satışlarında sigorta (kasko) zorunlu koşulu yapılmaktadır. Kasko yaptırmayanlara satış yapılmamaktadır. (Kasko 1 sene 6600 TL, 2 sene 12500 TL) Yasal olarak bunun zorunluluk olmadığı zaten bilinen bir gerçek, bununla birlikte müşteri hizmetlerine durumu danışmak için aradım, böyle bir zorunluluk olmadığını söylediler ve şikayet kaydı açmışlar. Cevabını arayarak döneceğiz demelerine rağmen "müşteriyi mağazaya bekliyoruz" cevabını kendim arayarak öğrendim. Nilpark şubesine yine gittiğimde yine vermeyeceklerini söylediler, müşteri hizmetleri yetkilisini o dakika aradım, mağaza görevlisi konuşmak istemedi, yetkili biriyle görüşmeme izin verilmedi ve müşteri temsilcisi anlıyorum ama hiçbir yaptırım gücüm yok diyerek bir şikayet kaydı daha açtı ve 2 gündür ne arayan var ne soran. Organize bir şekilde zorunlu sigorta yaptırmaya çalışıyorlar. Bu tepeden tırnağa her görevliye illegal olarak nüfuz etmiş maalesef. Telefonu başka firmadan aldım, kaskosuz, tercih benim sonuçta. Yasal olarak (kasko zorunluluğu) bunu yaptırımlarını araştırıyorum. Ticaret Bakanlığı'na resmi şikayet dilekçemi sonlandırıp başvurumu yapacağım. Ayrıca değiş tokuş kampanyası sadece belirli modellerde geçerliymiş, onun bilgisini de vermediler ve ek 3000 TL'lik değiş tokuş bedelini de bilerek vermemek için mağazada uğraşan birkaç görevli var. Sebenini ve gizemini çözemediğim bir organize işler söz konusu, Media Markt o eski Alman kalitesinin yerinde yeller esiyor maalesef.

20 Kasım 2023 12:58 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Selin
Selin

Aynı sorunu yaşayan, ya da yaşayacak olan arkadaşlara önerim Media Markt internet sitesine girip alışverişinizi oradan yapıp, teslimatı mağazadan teslimat seçin. Hem bu tarz üç kağıtçılarla muhatap olmamış olursunuz, hem de siz gidene kadar cihazınız hazır olur. Ben genelde Media Markt'ta hep bunu yapıyorum.

Hande
Hande

Çözüldü mü aynı sorunu yaşıyorum

Arzu sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2024 12:22