Media Markt Dan Sigorta Yaptırmak İşe Yaramıyor

17 Nisan 2024 10:24

Media Markt dan Apple iPhone 14 Pro Max aldım ve pahalı bir ürün olduğu için sigorta yaptırdım. Geçen ay telefon elimden kaydı düştü arka camlardan biri çatladı sigortadan yaptırmak için verdim. Fakat aşağıdaki mesajlar ile yapılamayacağını ilettiler. Telefon şu an 90.000 Media Markt bana verdiği çek 26.772 TL ve telefon da onların olacakmış.
Sigortaya da ek para verdim korunması amaçlı ama hiçbir işe yaramadı sigortam kırılmaları da karşılamaktaydı bize bu şekilde bilgi vermişlerdi ama sigorta poliçesini vermemişlerdi.
Sigorta poliçesini istedim gönderiyoruz dediler ama hala gelmedi üstelik kaç defa aradım oradaki müşteri temsilcisi e-devletinizden ulaşa bilirsiniz dedi ama oradan da ulaşamıyorum. Telefon alırsanız asla sigorta yaptırmayın hiçbir işe yaramıyor. Media Markt reklamını yapıyor bir de tamir yapılamayacaksa neden sigorta yaptırayım...

Gelen mesajlar ="Değerli müşterimiz, ürününüzün işlemleri tamamlanmıştır. Ürününüz servise gönderilirken tarafınıza verilen Media Markt formunu yanınızda getirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Media Markt B356
- numaralı cihazın onarımı mümkün olmadığı için 26772 TL hediye çeki verilecektir. B356 "

17 Nisan 2024 10:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Serap K. “Media Markt Dan Sigorta Yaptırmak İşe Yaramıyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

17 Nisan 2024 20:53

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
11 Mayıs 2024 13:26
Media Markt Ten Telefon Onarımı Yapmıyor.
Recep sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 17:48
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
29 Aralık 2023 11:48
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 14:20

Media Markt Kategorileri