06 Kasım 2023 22:05

iPhone 11 Cihazımı Media Markt mağazasından satın aldım, kasko yaptım, tam koruma paketi satın aldım. Cihazı 1 sene 3 aydır kullanıyorum ve ekranında cihazı aldığımın 3. Ayında ekran donmaya başladı. Mağaza aracılığıyla garantiye göndermek için mağazaya gittim ve yetkili servise yönlendirildim. Serviste ekran değişti, cihazı aldıktan 2 ay sonra tekrar aynı şikayeti yaşadım. Telefonum kapanıp açılınca kendine geldi. 2023 yılının 5. ayında tekrar aynı sorunla mağazaya gittim ve cihazı teslim ettim. Cihazı aldıktan sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Garanti bitikten sonra da ücretiyle değiştirmem istenecek ama ben bunu kabul etmiyorum. Ayrıca cihazımın şebeke sorunu ve ses açma-kapama tuşunun bazen aktif olmaması gibi sorunları da başlamaya başladı.

07 Kasım 2023 09:52 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Haktan
Haktan
28 Kasım 2023 20:00

Cihazı gönder dediniz gönderdim mail adresi yazmadığınız için servis cihazı geri gönderiyor bu iş böyle çözülmeyecek anlaşıldı mahkeme de görüşürüz Media Markt müşteri ilgi sıfır sorun çözme sıfır

05 Haziran 2023 12:06

17 Mart 2024 11:41
Engin sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 21:54

Garanti Sözleşmesine Rağmen Batarya Değişimi Yapılmadı

İsmihan
20 Mart 2025 13:07
Garanti Sözleşmesine Rağmen Batarya Değişimi Yapılmadı
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 22:27

Media Markt Kategorileri