Mavi'den Alınan Pantolon İlk Yıkamada Çekti

27 Ağustos 2024 11:17517
Tuba'nın Teşekkür Mesajı
“Mesajım iletildikten 5 dakika sonra Mavi Müşteri Hizmetlerinden A*** Hanim bana ulaştı. Değişim talebim karşılandı, çok teşekkürler ilgileriniz için”

Mavi mağazasından 2 hafta önce 13.08.2024 tarihinde bir bol kadın pantolon aldım. Yıkama talimatına uyduğum halde (30 derecede 20 dakika), ilk yıkamada pantolon boydan çok çekmiş. Bu şekilde giymem mümkün değil. Mağazaya götüreceğim ancak yaklaşık 1 ay sürecek olan inceleme sonucunda yaz bitecek. Bu nedenle bir an önce değişim talep ediyorum.

14 Ekim 2024 17:08

Mavi markasından Ağustos ayında bir pantolon aldım. İlk yıkamada bir karış kadar çekti. Burada yayınladığım şikayet sonucunda mağazada aynısıyla değişim yapıldı. Ancak geçen hafta aynı sorunu yaşamamak için elde soğuk suda yıkadım. Yine çekti ve inanılmaz boya verdi. Çamaşır makinesindeyken bu anlaşılmamıştı. Ürünün üretiminde hata olduğunu düşündüğüm için artık iade etmek istiyorum.

27 Ağustos 2024 11:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Tuba P., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Tuba
27 Ağustos 2024 14:33

Mavi Kalitesiz Ürün Mavide

13 Nisan 2024 22:58524

"Hizmet kalitemizden dolayı teşekkürler."

Mavi Marka Kot Pantolon Paça Sökülmesi

20 Haziran 2024 18:061.267

Daha bugün (20 Haziran 2024) Mavi mağazasından paçaları kesik model bir kot...

Mavi Pantolon İlk Kullanımda Bollaştı, Değişim Talebim Reddedildi

20 Mayıs 2025 18:18518

7 Mayıs 2025te maviden pantolon aldım ve sadece bir kere giydim pantolon neredeyse 1 beden bollaştı ve çok kötü durdu. Ü...

Mavi Pantolonlarda Kalite Sorunu: Çocuk Pantolonları Çöpe Gidiyor!

26 Kasım 2024 13:05709

"İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum. Sorunumuz anında çözüme kavusturuldu.❤️"

Tümünü Gör

İbrahim
Mavi Yeni Aldığım Ürünüm Garanti Sürecinden Geçmedi

Mavi Yeni AldığımÜrünüm Garanti Sürecinden Geçmedi

Ali
Mavi Jeans Pantolonda Yırtılma Oldu!

Mavi JeansPantolonda Yırtılma Oldu!

Semih
Mavi Pantolonumun Arası Açıldı