Akın sonuçtan çok memnun

Mavi Pantolon Değişimi!

Mavi Pantolon Değişimi!
28 Temmuz 2024 09:58

Mavi markasından almış olduğum pantolonlardan memnun kalmadım. Değişimini talep ediyorum, ancak bir süre kullandım. Çok kalın kumaşı var ve giyerken her tarafımı tahriş ediyor. İki adet pantolon, kışın dahi giyerken rahatsız ediyor. Bacaklarımda egzama çıkmasına neden oldu.

11 Ekim 2024 09:30

Maviden aldığım pantolon renk solması ve yandan açılma gibi sorunlar oldu ve de terletme yapıyor ürün değişimi yapmak istiyorum teşekkür ederim alalı 2 ay oldu şimdiden ilginiz için teşekkür ederim değişim için yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür

Ek
28 Temmuz 2024 10:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Ozkan A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

28 Temmuz 2024 10:20

Teşekkür ederim ilginiz için

Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
31 Mart 2024 11:17
Mavi Kalite Beklentisini Karşılamayan Pantolon
Mavi Kalite Beklentisini Karşılamayan Pantolon
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
14 Nisan 2024 08:45
"Müşteri temsilcisi oldukça güzel ilgilendi memnun kaldım teşekkür ederim"

Mete
05 Ağustos 2024 23:15
Harun sonuçtan memnun

Harun
09 Mayıs 2024 13:23
"Pantolonları 4 günlük geçen bir süreç sonrasında değiştirdiler ama tamamen beni arayan müşteri temsilcisinin yoğun çabalarıyla sorun çözüldü. Aksi durumda mağazadaki personelin tutumu uygun değildi ve sorunumu buraya taşımama sebep olanda mağaza personeliydi açıkçası. Değişim için teşekkürler Mavi Müşteri Temsilcisi"
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer