Mavi Malatya Park Mavi

30 Nisan 2024 22:15

Malatya Park AVM deki Mavi şubesi çalışanı hakkında: vitrinde gördüğüm kot ceketi denemek istediğimi söyledim orada bir hanımefendiye. Stok sorguladı ve olduğunu söyledi ama nasıl anlatsam bilmiyorum da mağazanın içinde ona buna bağırarak "ceket nerede" diye dolandı bir süre. Ben zaten ümidimi kestim sonrasında gelip bana "abla almayacaksan boşuna çıkartmayayım" dedi :d neye uğradığımı şaşırdım hayır almayacağım dedim yani alasım varsa da o hanımefendi yüzünden bitti. Umarım Mavi olarak çalışanlarınızı işe alırken belirli bir kıstasın altında tutuyorsunuzdur çünkü ben şok oldum ve ben mavi den senede en az 2-3 parça alırım. Hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Çalışan olarak zaten görevi müşteriye yardımcı olmak. Tek istediğim "ceket"i denemek ve beğenirsem almaktı.

01 Mayıs 2024 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Büşra G., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

01 Mayıs 2024 11:10

Sayın Büşra G., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

04 Mayıs 2024 13:12

Merhaba aynı numaradan tekrar arayabilirsiniz.

Hatice

Hande
31 Aralık 2024 15:11

Ezgi
08 Haziran 2024 16:01
Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Konya Enntepe Mavi Çalışanı İşgüzarlığı

Fazilet