Şahin sonuçtan memnun

19 Temmuz 2023 14:51
Şahin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Mavi Jeans mağazasından almış olduğum pantolonu giydiğimde sağ paçasının dikiş ek yerlerinin yürürken ayakkabımın önüne doğru döndüğünü fark ettim. Eklemiş olduğum resimlerden de görüldüğü üzere 1 paçasında kumaş veya dikim hatası nedeniyle hatalı olduğu dikkatimi çekti. Aynı durumu pantolonu teslim etmiş olduğum mağaza çalışanına da gösterdim. Pantolon incelemeye gönderildi. Ancak Mavi Jeans'ın kalite kontrol incelemesinden sonra ( zng Ereğli CD Mavi mağazasına Paça Dönmesi şikayeti ile bırakmış olduğunuz M0035183710023 kodlu ürün, Mavi Kalite Ekibi tarafından incelenmiş ve üretimden kaynaklı bir hataya rastlanmamıştır. Bu nedenle değişim ya da iade konusunda size yardımcı olamayacağımızı bilmenizi isteriz) şeklinde bir açıklama geldi. Ekli resimlerden de görüleceği üzere mavi müşteri ilişkileri onaylanmadı kaşesi vurularak pantolon geri gönderilmiştir. Gözle görülür bir hata kalite ekibi tarafından nasıl onaylanmadan geçiyor halen hayretler içerisindeyim. Mavi Jeans tarafından bu hata telafi edilmediğinden Mavi Jeans ı kınıyorum.

19 Temmuz 2023 14:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Şahin Ç., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

28 Temmuz 2023 13:22

17 Eylül 2023 17:44
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
22 Şubat 2024 10:53
"Bu kadar hızlı bir geri dönüş beklemiyordum. Sorunum çözüldü. Teşekkürler"

Veysi
16 Ağustos 2025 16:21
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
29 Şubat 2024 16:19
"Meltem hanıma ilgi ve yapıcı alakası için çok teşekkür ederim. Mağduriyetimiz çok kısa sürede giderildi"
Mavi Kategorileri