Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 10:27

İstanbul Ümraniye Metrogarden AVM Mavi şubesinden aldığım 2 adet pantolonun bir tanesinin bacak arası yırtıldı. Aynı anda alınmış 2 pantolonun bir tanesi kısa sürede yıpranıp yırtılırken, diğeri ilk günkü gibi duruyor. 13. Mayıs. 2024 tarihinde tekrar alışveriş yaptım aynı mağazadan ve durumu anlattım. Telefon numaramdan geçmiş alış verişlerimi bulamadılar ve bir işlem yapılamayacağı söylendi... Güvendiğimiz markaya yakışmadı.

07 Haziran 2024 08:54

Mavi mağazasında 2 adet Kot Pantolon aldım. 1 tanesinde yırtılma oldu ve Mavi tarafından incelemeye alındı. SMS ile değişim hakkımın onaylandığına dair mesaj geldi. Mağazaya gittiğimde Pantolon modelinin üretimden kalktığını ancak para iadesi yapılacağını söylendi. Farklı bir model alırsam fiyat farkını ödemem gerektiği söylendi. 1000 ₺ gibi. 1 Sene önceki pantolon fiyatına şimdi Mavide t-shirt alınmıyor! Değişim hakkım bu şekilde gasbediliyor! Bana ait olan pantolon Jake Somoke. Seçtiğim pantolon 1/1 aynı. Her şeyi ile rengi ile. Modeli de Jake... Ama ürün kodu farklı olduğu için veremiyorlarmış. Kod oyunu ile vaat edip onayladıkları hakkımızı çalıyorlar. Yakışmadı Mavi!

05 Haziran 2024 19:44

05 Haziran 2024 19:40

Ek
14 Mayıs 2024 10:44 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Sayın Mehmet Y., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

16 Mayıs 2024 11:53

Arandım. İş saatim idi. Müsait olmadığımı belirttim. 1 saat sonra aranmak istediğimi belirttim. Kabul edildi. Ama aranmadım.

Esra
06 Ocak 2024 15:29
Mavi İlk Giyinmede Arızalı Ürünü Kabul Etmediler Şikayetçiyim

Derya
13 Nisan 14:30
Mavi Pantolonlarda Kalite Sorunu Ve Garanti Reddi
Mavi Pantolonlarda Kalite Sorunu Ve Garanti Reddi
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Jeans Pantolon Kısa Sürede Eridi Mağduriyetim Giderilmiyor

Serap
29 Ekim 18:38
Ensar sonuçtan memnun

Ensar
21 Ekim 2024 16:35
"Meltem hanıma hızlı geribildirimi ve ilgisi için teşekkür ederim"
Mavi Kategorileri