LCW Mağazadan Al Seçeneği Çalışmıyor

29 Mart 2024 14:41

LCW mağazasından 'Al Seçeneği' çalışmıyor. Bundan yaklaşık on gün önce mağazadan sorunsuz şekilde sipariş vermiştim; ancak şu anda mobil uygulamadaki mağaza bilgilerim silinmiş görünüyor. Tekrar mağaza seçmem gerektiğinde, illeri seçmek istediğimde sadece İstanbul çıkıyor (ben Kocaeli'den seçmek istiyordum). Konumla bulma seçeneğine tıkladığımda (konum izinlerim açık olmasına rağmen) mağaza bulunamıyor. Uygulamada bir sorun olduğunu düşünerek masaüstü sürümünden de deneme yaptım. Bu sefer il seçebiliyorum ancak ilçeleri görüntüleyemiyorum. Ayrıca hem uygulamada hem de web sitesinde manuel bir şekilde mağazayı seçmeyi de denedim, fakat bu da mümkün olmadı. Şu an mecburen ürün tükenmeden siparişimi verdim; ancak mağaza yolumun üzerinde ve zaten uğradığım bir yerken, neden kargoya yaklaşık 40 TL ödemek zorunda kalayım? Bu hatanın bir an önce düzeltilmesi gerekmektedir. Teşekkür ederim.

29 Mart 2024 15:33 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Berivan
09 Ağustos 2024 09:07
LCW Kargomu Yollamıyor Para İadesi Yapmıyor
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

LCW Siparişim İki Kez Kargo Bahanesiyle İptal Edildi, Çözüm Alamıyorum

17 Haziran 15:01