İlksen sonuçtan hiç memnun değil

LCW Kazanıyorum Uygulaması

LCW Kazanıyorum Uygulaması
25 Haziran 2024 13:01

LCW kazanıyorum uygulaması üzerinden toplam 3 kuponum var ve kullanamıyorum. Çağrı merkezi ile irtibata geçtim. Kayıt açıldığı söylenildi ve geri dönüş yapılacak dendi. Bir sonuç gelmeyince kayıtla ilgili aradığımda bana sizden resim attınız mı denenildi kesinlikle ben öyle bir şey söylenmedi. Bunu tesadüfen öğreniyorum. WhatsApp dan resim atmaya çalıştım da WhatsApp hiçbir işe yaramıyor. Cevap gelmiyor. Müşteri temsilcisiyle defalarca uğraştık gene hiçbir şey olmadı. Sonrasında bana mail atmamı söyledi. Ekran resmini. Mail atmakta aşırı derecede uğraştırıyor ne saçma sapan bir sisteminiz var yani kazanıyorum uygulaması yapamıyorsanız bırakın yapmayın yani. Acil destek bekliyorum. Ve Zaten kuponları sadece pazar günü almak gibi bir saçmalık var bu da bir düzeltilsin. Kuponlarım acil kullanmak istiyorum. Alacağım ürün tek kalmış.

25 Haziran 2024 13:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

26 Haziran 2024 16:44

Hala bir cevap bekliyorum. Hiçbir muhatap yok. Bu nr sorumsuzluktur.

29 Haziran 2024 12:32

Tek verilen cevap mail neredeyse 1 hafta oldu arayan kimse yok gelen cevap ilgileniyoruz. Acaba nasıl bir sorun ki 1 hafta da hala çözülemedi?

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:21
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 10:52
LCW Kargo Ve İade Sürecinde Mağduriyet, Yetersiz Destek
LCW Kargo Ve İade Sürecinde Mağduriyet, Yetersiz Destek
Aysu sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 14:39
"Hızlı çözüm aldım. Kullanamadığım kuponlarıma hediye çeki aldım teşekkür ederim."
LCW Kazanıyorum Uygulaması Kuponlar Sıfır Tl!
LCW Kazanıyorum Uygulaması Kuponlar Sıfır Tl!
Nebahat sonuçtan hiç memnun değil

Nebahat
09 Ağustos 2024 01:09
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

LCW Sipariş Ve Ödeme Sorunu Çözülmüyor, Müşteri Mağdur Ediliyor

11 Temmuz 20:11