Meltem sonuçtan hiç memnun değil

LCW Beylikdüzü Migros AVM Müşteri Memnuniyetsizliği

06 Aralık 2023 14:43

Beylikdüzü Migros AVM'de bulunan LCW mağazasından yılbaşı kar küresi ve kurşun asker aldım. Ödemesini yapıp çıkarken alarm öttü ve geri döndüm. İlk karşılaştığım çalışan kutuda alarm olduğunu onun alınmadığını söyledi. Kasa görevlisine sorunca aceleden fark etmedim dedi. Müdürle görüştüm ama çok kaba bir üslupla karşılaştım. Sesi de yüksekti. Kutudaki alarm sorunu çözüldü ve ben mağazadan çıkarken tekrar alarm öttü. Bu kez de kurşun askerin etiketinin altında alarm varmış o ötmüş. İlk alarm öttüğünde tepki gösterdiğim için mağaza müdürü ve çalışanının bilerek yaptığına kurşun askerdeki alarmı bilerek almadıklarına inanıyorum. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Sizin çalışanınızın ne sorunu var bilemiyorum ama bu müşteriyi mağdur etmesi hakkını vermez. Bu arada ürünleri anında iade ettim. Bundan sonra da mağazanıza güvenebileceğimi sanmıyorum. Müşterinizi aynı zaman dilimi içerinde iki kez hır sız yerine koyan çalışanlarınız var. Bugün yaşadığım mağduriyeti unutabileceğimi sanmıyorum. Gerçekten böyle bir sorun olsa müşteriye yaptırımda bulunursunuz illa ki, işte ben de çalışanınıza yaptırımda bulunmanızı istiyorum. Öncesinde sesini yükseltip ikinci alarm ötmesinde özür dilenmesi yeterli mi sizce?

06 Aralık 2023 15:02 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Meltem
Meltem
08 Aralık 2023 12:03

Merhaba. Link açılmıyor.

Melis sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 00:53
LCW Mağaza Sorumlusunun İnadı Tuttu

11 Ağustos 2023 17:55

24 Temmuz 2024 13:34

Hediye Kartı Ve Para İadesinde Haksızlık, Saygısız Davranış

12 Haziran 2025 19:49
Ece sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 09:42

LC Waikiki Kategorileri