Lazzoni MobilyaŞikayetvar üye markasıdır

1 hafta önce
Ayça Şikayetini Yayından Kaldırdı

Lazzoni Mobilya Yazılı Onarım Teklifi Vermiyor

1 hafta önce

"Lazzoni Mobilya Marmara Bölge Yöneticisi Çağlayan Bey, personeli ile bizzat mahalline geldi. Mobilyalardaki sel hasarı belirlendi, onarım bedeli konusunda yazılı teklif sunuldu. Çağlayan Bey ve ekibine, MASKO mağaza müdürü Erhan Bey'e çok teşekkür ediyorum."

2022 Mayıs ayında Lazzoni Mobilya'den tam ev mobilyası aldım, eşyalar 2022 Temmuz atında teslim edildi. 12 gün önce eşyaların bulunduğu villanın alt k...

Lazzoni Mobilya Teslimat Sorunu Yaşadık

2 hafta önce

"2. Gelen montaj ekibi çok kibar ve ilgiliydi. Teşekkür ederim"

Lazzoni Mobilya İzmir şubesinden yatak aldık. H***** Hanım çökmüş kibar ve ilgiliydi. Fakat teslimat ile ilgili sorun yaşadık. İşten izin alacağımı sö...

Lazzoni Mobilya Teslimat Sorunu Yaşadık

3 hafta önce

"Umut bey ve şahsında Lazzoni Mobilya mobilya ya teşekkür ederim."

Lazzoni Mobilya mobilyadan aldığım 2 adet 3'lü koltuğun ahşap ayaklarında çatlaklar oluştu. Ürünler için çok sağlamdır, dayanıklıdır şeklinde sattılar...

3 hafta önce

"Konuyla ilgilenen ve çözüm üretmeye çalışan bir yaklaşımla karşılaştım. Sorunumun çözüleceği sözünü aldım. Teşekkür ederim"

Duygu Şikayetini Yayından Kaldırdı

Lazzoni Mobilya Yanlış Ölçü Ve Eksik

12 Ağustos

2 ay önce verdiğimiz dolap siparişini 1 kez yanlış ölçü almalarından aynı dolabı yine eksik parçadan dolayı sürekli bir müşteri mağduriyeti yaşamaktayız. Lazzoni Mobilya gibi bir markadan bir üründe bu kadar acemilik yaşamak hiçte iyi bir durum olmadı. Markaya karşı güvenim kalmadı.

Lazzoni Mobilya İsmi Aynı Olup Rengi Farklı Masa

18 Temmuz

"İstediğim ürün için açıklama yapıldı ve yenisinin üretilip gönderileceği söylendi Umarım bu sefer istediğim renk gelir çözüm için iletişime geçmeleri güzel Altan bey e teşekkür ederim."

İyi günler Lazzoni Mobilya İstanbul mağazasında görüp beğendiğim merküre cam model masayı Isparta'da oturduğum için Antalya'dan sipariş ettim. Ürün ge...

Lazzoni Mobilya İsmi Aynı Olup Rengi Farklı Masa
21 Mayıs

"Çağlayan Beye, güzel üslubu, empati kurarak yaptığı yaklaşımı ve çözüm odaklı ilerleyişinden dolayı teşekkür ederim."

Eymen Şikayetini Yayından Kaldırdı
12 Mayıs

"Markaya da teşekkür ederim. Özellikle buraya şikayeti yazar yazmaz önce Çağlayan Bey sonra yetkili birim aradı. Bu bile ne kadar kaliteli bir marka olduğunu gösteriyor. Umarım sorun tamamıyla çözülecek."

Caner Şikayetini Yayından Kaldırdı
07 Nisan

"Çağlayan beye çok teşekkür ediyorum"

Asude Şikayetini Yayından Kaldırdı
06 Nisan

"Yaşanan yanlış anlaşılma sonucu tarafıma anında geri bildirim vererek dönen ve anında çözüm sağlayan Uğur bey'e ve Lazzoni Mobilya ailesine çok teşekkür ediyorum"

Can Şikayetini Yayından Kaldırdı
06 Nisan

"Çağlayan beye çok teşekkür ederim 24 saat bile olmadan konuyu çok güzel bir şekilde çözüm buldu iyi ki Lazzoni Mobilya almışım teşekkürler"

Yasemin Şikayetini Yayından Kaldırdı
19 Mart

"Altan Bey e hızlı aksiyonu ve nazik yaklaşımı için teşekkür ederim. Yarın gelip gerekenleri yapacaklarını iletti."

Ugur Şikayetini Yayından Kaldırdı

Lazzoni Mobilya Hasarlı Gelen Koltuğun Teslimatının Gecikmesi

10 Mart

"Lazzoni Mobilya mobilyadan Çağlayan Bey aradı, bizzat ilgilendiğini ve süreci hızlandıracağını söyledi. Verilen teslimat tarihini öne çektiler. İlgisi için Çağlayan bey'e teşekkür ederim."

Lazzoni Mobilya Lazzoni Mobilya Mobilyadan aldığımız koltuk takımının biri hasarlı geldi, geri götürdüler. Koltuk tekrar yapılacak dendi ve 15 gün geç...

02 Mart

Uğur Şikayetini Yayından Kaldırdı
24 Mart
Ömer Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Lazzoni Mobilya 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör