Kuveyt Türk Bankası'nda Altın Ve Döviz İşlemlerinde Yüksek Fiyat Farkı Sorunu

19 Ekim 2024 11:51

Birkaç yıl önce Kuveyt Türk Bankasından altın, gümüş ve döviz hesabı açtım. Makas aralığı düşük ve alımda piyasaya göre bir miktar uygun olduğu için fiziki altın alımlarda 6-10 lira gibi fark çok etkilemiyordu. Ama hesap açılırken de bu fark söylenmemişti. Bu yaptıkları da doğru değil. Ancak şu an altınlarımı almak istediğimde gram başı 120 TL ödeme isteniyor. Bu koşullarda piyasaya göre pahalı oluyor. Bankacılık işlemi daha kolay olduğu için banka üzerinden alım yapıyordum. Ne anlamı kaldı? Banka benim hesabımdaki kıymetli maden ve dövizleri istediği gibi işletti yıllardır şimdi bana tekrar satıyor. Bu sorunun acil çözülmesi gerekiyor.

profile profile profile
21 Ekim 2024 08:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sinan
Sinan

Kuveyt Türk tamamen enseyi karartmış 1 kilo altında 100.000 lira istenir mi ya yani biz bu bankaya güvenilir zannediyorduk sistem dışı zannediyorduk. Peki biz hangi bankaya güveneceğiz ne yapacağız Kuveyt Türk'te böyle yaparsa biz kime güveneceğiz yalnız mı kaldık

Hüsnü
Hüsnü

Sizinle iletişime geçilecek diyorsunuz da hangi şikayetçi veya yüzde 400 fiziki altın komisyon zammından mağdur biriyle görüşme gerçekleştirdiniz merak ediyorum çünkü 2 aya yakındır benimle de iletişime geçmediniz ki

09 Ağustos 2023 10:47

13 Ekim 2024 22:09