Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Mikrodalga Servis Sorunu

Merve
31 Temmuz 2024 11:28

Hepsiburada üzerinden 24.01.2024 tarihinde aldığım Kumtel Mikrodalga Fırın 15.07.2024 tarihinde fişe takılır takılmaz fan çalışması, dijital herhangi bir tuşun çalışmaması ve ısı vermeme şeklinde arıza verdi. 16.07.2024 tarihinde Kumtel arıza bildirim formunu doldurdum. Servise benim götürmem gerektiğiyle ilgili dönüş aldım. Götüremeyeceğimi belirten dönüşümden sonra ise herhangi bir yanıt alamadım. Belirtilen telefon numarası asla yanıt vermiyor. Servise götürmek için hem işten izin almam hem de taksiyle gitmem gereken bir durum oluşuyor ve bu durumda garanti de servis de anlamını yitiriyor. Konuyla ilgili Kumtel çözüm odaklı yaklaşmamakla birlikte muhatap bulmakta da güçlük çekiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

21 Ağustos 2024 10:08

Hepsiburada üzerinden 24.01.2024 tarihinde aldığım Kumtel Mikrodalga Fırın 15.07.2024 tarihinde fişe takılır takılmaz fan çalışması, dijital herhangi bir tuşun çalışmaması ve ısı vermeme şeklinde arıza verdi. 16.07.2024 tarihinde Kumtel arıza bildirim formunu doldurdum. Servise benim götürmem gerektiğiyle ilgili dönüş aldım. Götüremeyeceğimi belirten dönüşümden sonra ise herhangi bir yanıt alamadım. Belirtilen telefon numarası asla yanıt vermiyor. Servise götürmek için hem işten izin almam hem de taksiyle gitmem gereken bir durum oluşuyor ve bu durumda garanti de servis de anlamını yitiriyor. Konuyla ilgili Kumtel çözüm odaklı yaklaşmamakla birlikte muhatap bulmakta da güçlük çekiyorum. Son yazılan şikayet sonrası kısa sürede tarafıma ulaşılacağı belirtildi ancak hala ulaşılmadı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

01 Ağustos 2024 09:28 (Şikayetten 21 saat sonra)

Mikrodalga Fırından Duman Çıktı, Servisten Yanıt Yok!

Hakan

Kumtel Müşteri Hizmetlerine Saatlerdir Ulaşamıyorum, Mağduriyet Yaşıyorum
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
07 Mayıs 2024 16:07
"Ürünüm elime geldi çok teşekkür ederim"
Kumtel Değişime Giden Migro Dalga Fırınımı Teslim Etmedi
Kumtel Değişime Giden Migro Dalga Fırınımı Teslim Etmedi