Nadir sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 13:08

Merhaba.
Aralık 2023 tarihinde Eskişehir Batıkent mağazasından aldığım koltuk takımım 05.03 2024 tarihinde nihayet geldi. Koltuk kurulumları yapıldı. Koltuk berjerlerimi sallanan ve sağa sola dönen aldım. Fakat benim 8 yaşında ağır engelli çocuğum elini ayağı ile berjerlerin alt kısmında bulunan mekanizmaya müdahale ettiğini fark ettim. Berjer mekanizmalarını kontrol ettiğimde mekanizmanın makas gibi çalıştığını çocuğun elini veya ayağını ciddi bir şekilde yaralayacağını hatta Allah göstermesin koparacağını düşündüğümden Eskişehir Batıkent mağazasına derdimi anlattım ve berjerlerin sabit ayak ile değişimini istedim. Lakin gelen cevap olumsuz oldu. Kelebek mobilyanın Genel merkezlerinide aradım cevap olumsuz oldu. Hiç kullanmadığım ve çocuğum için çok büyük risk gördüğüm berjerleri değiştirmek için böyle köklü kurumsal bir firmaya derdimizi nasıl anlatmamız gerekir? Mağaza yetkililerinin vicdanına bırakıyorum.

05 Mart 2024 13:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

06 Mart 2024 09:47

Kesinlikle problemi çözme taraftarı değiller. Telefon ile görüşüp üzgünüz maalesef fabrika değişimi kabul etmiyor diyorlar. Kilit mekanizmasını sorduğumda ise böyle bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Kelebek Mobilya kesinlikle uzak durun.

06 Mart 2024 09:49

Kesinlikle problemi çözme taraftarı değiller. Telefon ile görüşüp üzgünüz maalesef fabrika değişimi kabul etmiyor diyorlar. Kilit mekanizmasını sorduğumda ise böyle bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Kelebek Mobilya kesinlikle uzak dur. Kilit mekanizmasını kendim yaptığımda detaylı buradan paylaşacağım. Sizlerin teknik servisinize eğitim verebilirim

06 Mart 2024 09:52

Hiçbir gelişme kaydedilmiyor maalesef kendi başımızın çaresine bakacağız. Kesinlikle Kelebek Mobilya alınmaz.

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımı Tamiri 2 Ayı Aştı, Çözüm Sunulmuyor!

26 Eylül 2025 13:47
Koltuk Takımı Tamiri 2 Ayı Aştı, Çözüm Sunulmuyor!

07 Kasım 2024 12:56
Kerem sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2025 17:20
"Geçte olsa sorun cözülmüştür. Teşekkür ederim"

Kelebek Mobilya Kategorileri