Seher sonucu yetersiz buldu

12 Mayıs 2024 17:07

Karaca'dan Galactic White 59 parça yemek takımı aldım. Servis tabaklarının hepsinde aynı yerden yuvarlak tabak etrafını saracak şekilde çatlaklar oluştu. Servisle görüştüm, bütün takımı kolileyip verdikleri adrese gönderdim. Ürünlerde fabrika çıkışı kaynaklı sorun olduğunu kabul ettiler. Sonrasında telefonla ve WhatsApp aracılığıyla muadil ürün ya da para iadesi teklif edildi. Ben aynı ürünü beklemek istediğimi söyledim. Yaklaşık 4 ayın sonunda kendi beğendiğim tabak takımları geldi. Koli içinde yarısı kırık çıktı ve aynı yerlerden çatlak olarak geldi. Tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüm, tekrar kargoya taşıdım. Beni tekrar aradılar, para iadesi yapmak istediklerini söylediler. Ben de muadil ürün gönderimini kabul ettim, tekrar dönüş sağlayacaklarını söylediler. Ve sonrasında şaka gibi, aynı tabak takımını içinden kırıklarını alıp 59 parça olan yemek takımını 45 parça olarak göndermişler. Kargo üzerinde yazan servis görüşü 'müşteri iadeye onay vermedi' idi. Kim kabul eder ki kırıkları içinden seçilip kalan tabakların yollandığı bir koliyi? Hiç yakıştıramadım. Karaca, beni hayal kırıklığına uğrattınız.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Galactic Yemek Takımı

07 Mayıs 2024 11:40
Karaca Züccaciye Karaca Galactic Yemek Takımı

02 Eylül 2024 15:59
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Beklediğim Yemek Takımı Kırık Ve Eksik Geldi, Sorunum Hala Çözülmedi

29 Mayıs 2025 01:22
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 13:36
Karaca Züccaciye Karaca Yemek Takımı
Damla sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 15:18
Karaca Züccaciye Karaca'dan Şikayetim Var