Kamil Koç Kaptanlarının Davranış ve Tutumları

14 Şubat 2023 08:48

3057626302 PNR numaralı seyahat ile ilgili iletişime geçmek istedim. 1 numaralı koltukta yolculuk ediyorum. Seferin ilk dört saat sonrasında şoför değişikliği oldu. Bu dilimde 4 saat boyunca kaptan sürekli olarak aşırı yüksek sesiyle konuşarak çok nazik ve kibar olan host arkadaşımıza sürekli işi bırak vs vs gibi nasihatler, aşırı gergin tutum ve hareketleriyle, küfür ve argo içerikli cümleleriyle tüm bunların yanında mola yerlerinde yolcular araca biraz geciktiği zaman azarlamakta aynı zaman da seyahat süresi boyunca da ara ara telefonuyla ilgilenmektedir yaşadığımız bu denli Zorlu bir dönemde araçta bulunan insanların hayatını tehlikeye sokmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Denizli Sivas güzergahında çalışan bir araçta hava şartları hayli zor olabiliyor fakat aracın sis lambası çalışmıyor.

Eklemek istemediğim ve ilk etapta eklemediğim ama sonrasında sürekli bu fikirlerini bağıra bağıra anlatmaya devam ettiği için buraya yazmak zorunda kalıyorum ama yazarken bile çok üzülüyorum kendisi ülkemizde yaşanılan deprem felaketiyle ilgili son derece bilimsel yaklaşarak bu depremin insanlarda artık terbiye edep saygı kalmadığı için zinaların arttığı için gerçekleştiğini ve insanlara bunun hak olduğunu ilan ediyor. Herkesin bir fikri olabilir ama bu fikirler böyle hassas bir konuda kurumunuz adına çalışan biri tarafından onca yolcu arasında dillendirilmesi ne yazık ki çok üzücü. Son olarak ise otobüsün 2 şoförü de host arkadaş hakkında dile gelmeyecek sözler söylüyorlar ayrıca arkadaşımız bir yere gittiği zaman ayakkabılarını görüyor musun, pantolonuna bak ve pis kokuyor ifadelerle aralarında aşağılıyorlar yani yolculuk boyunca buraya ekliyorum ama gerçekten pişman oldum bilet aldığım için Arkadaşımızın da herhangi bir kötü kokma durumu da söz konusu değil bir tek onlar alıyor kokuyu Pantolon'da firmanızın verdiği zaten.

14 Şubat 2023 12:54 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Fatura Oluşturulamıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Süleyman