21 Aralık 2024 12:13774

İstikbal firmasından aldığım Blanca 3 adet zigon sehpanın aynaları karardı. Servis çağırdım, kenarlara su değdirmeden nemli bezle sildiğimi belirttim ve üretim hatası olduğunu söyledim. Ancak servis elemanı, rapora kullanım dışı sorun olarak kaydetmiş. 850'li hatlarını aradım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söylediğimde, başvurun yanıtı geliyor. İstikbal gibi büyük bir firmaya yakıştıramadım. Hakkımı arayacağım. Not: Sehpaların üçünde de kararma var. Rapor veya servis kağıdı bile bırakmadılar.

21 Aralık 2024 12:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Aralık 2024 13:18

Değerli Müşterimiz; Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz Firmamız yasal mevzuatlar ve firmalarımızın belirlediği şartlar doğrultusunda, mutlu marka bağımlısı müşteriler oluşturmayı, hizmet kalitesini tüketicilerine yansıtmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda sizleri her kanaldan dinlemeyi ve aldığımız geri bildirimlerle sunduğumuz deneyimi iyileştirmeyi hedefliyoruz. Şikayetiniz tarafımıza daha önce çağrı merkezi kanalımız üzerinden ulaşmış, konuyla ilgili gerekli incelemeler ilgili ekiplerimiz tarafından özenle yapılmıştır. Prosedürlerimiz ve çalışma prensiplerimiz doğrultusunda yapılan inceleme ve değerlendirmenin sonucu, çağrı merkezimiz tarafından sizinle paylaşılmıştır. İyi günler dileriz İstikbal A.Ş Müşteri hizmetleri

1 Ağustos 2025 10:56

Sonuç ne oldu aynı durum bende de var aynı

17 Temmuz 2023 18:411.074

"Ayşe hanım atesekkurler"

23 Mart 2024 14:506.600

Merhabalar, 2022 yılında aldığım Blanca koltuk takımı iki kez düğme atması sorunu yaşıyorum. Gelip yapıyorlar, ancak alt...

İstikbal Hatalı Ürün Ve Uzayan Süreç

İstikbal HatalıÜrün Ve Uzayan Süreç

Ayşe
İstikbal Sorunlu Sehpa, Devamlı Sallanıyor!

İstikbal SorunluSehpa, Devamlı Sallanıyor!

Zehra
İstikbal Zigon Sehpamın Hali