İstikbal Gardırop Sorunu!

03 Kasım 2024 17:08
02 Kasım 2024 03:47

25 ekimde teslim. Aldım 3 yerinde büyük hata var dökülür iadesini ricam ediyorum

02 Kasım 2024 13:20

Arti sorumluluk kabul etmiyorlar kendi servisleri kurduklarında varol hatayı

03 Kasım 2024 17:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Kasım 2024 21:26

Mümkünse iadesini ya da daha kalitelisini çok kalitesiz yorgan dosek hür koymanız mümkün değil hemen çöküyor

08 Kasım 2024 15:09

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

08 Kasım 2024 18:23

Ayıplı mal gönderdiler arti iftira atıyorlar içine girmişim kırmışım gibi malinin arkasında durmuyorlar buradan herkese sesleniyorum istikbalden bir şey almayın bana geldinde servis bile gördü şu an bana iftira atıyorlar

09 Kasım 2024 15:36

Hatalarının arkasında durmayım açıklama yapmuslar içine girmişim o yüzden çöktü diye iftira atmışlar 3 kuruş için firma iftira ati

09 Kasım 2024 22:12

İstikbal şikayetime cevap olarak gardolapın içine girerek ben yapmışım arkasında durmadıkları için iftira atılar bana gelen mal ayıplıydı

09 Kasım 2024 22:21

Bu da çekmece kapak

09 Kasım 2024 22:29

Bu da var

09 Kasım 2024 22:38
istikbal-gardirop-sorunu-1.jpg

Haftaya gelip bakacaklar vicdanımız rahat efendim paketten hasarlı çıkan elimizde görseli olan 2 parçanızda değişecek biz bayi olarak ürünümüzün arkasındayız Siz kurdunuz ben kurmadım arkada PİM yok o yüzden çökme yaptı arti tek eleman kurdu bu kadar kurabildi çok da acelesi vardı iadesini istiyorum ben tesirden almadım baba gonderdinuz mal ayıplıydı

İstikbal Kategorileri