Feyza sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Aksaray Göktaş Mobilya Şikayeti

02 Aralık 2023 12:54

29.09.2023 tarihinde Aksaray Göktaş Mobilya mağazasından karyola siparişi verdim, 2 ay geçti. Alırken 4-6 hafta arasında teslim edileceği belirtilerek satış yapıldı. Sürekli arıyorum ve her seferinde başka bir gün söylüyorlar ancak hiçbir zaman o gün teslim edilmiyor. Biz güvenilir bir marka olduğu için buradan alışveriş yaptık ancak çok kötü bir mobilya mağazası olduğunu anladık; sadece ve sürekli olarak müşteriyi oyalama derdindeler.

23 Aralık 2023 12:41

29.09 2023 tarihinde Aksaray İstikbal göktaş mobilyadan çocuğum için karyola aldık iki buçuk ayda şikayet ederek zor teslim ettirebildik karyola geldi bu seferde çerçeve kısmının bir tanesini yanlış göndermişler simdi 3 ay olacak hala yanlış parçayı bekliyoruz karyolanın parçalarını çocuğum odasına istiflediler bir güzel biz hala parça beklemekteyiz ve aradığımızda da karşınızda hiçbir muhatap bulamıyorsunuz lütfen alışveriş yaparken bu yorumları okuyun bu arada siparişimiz gelmediğinde paramızın iadesini istedik ama mağaza sorumlusu bize paramızın yüzde yirmisinin kesilip verileceğini söyledi güvenilir diye alıyoruz ama sıradan bir mobilyacıdan daha güvenilmez olduğuna emin olun

23 Aralık 2023 12:36

Hiçbir gelişme yaşanmadı

23 Aralık 2023 12:34

02 Aralık 2023 12:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Aralık 2023 10:53

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 23:28
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
21 Temmuz 2023 01:56
"Teşekkürler"
İstikbal Eksik Ve Hasarlı Ürün, Zamanında Gelmeyen Sipariş
Pınar sonuçtan memnun

29 Kasım 2024 20:05
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
12 Nisan 2025 14:58