Sahizer sonuçtan memnun değil

İş Bankası'nda Altın Transferi Ve Fiyat Makası Sorunu

22 Ekim 2024 16:10

İş Bankası'ndan başka bir banka hesabına altın gram transferi yapılamıyor. Olması sorunu ile bugün ben de yüzleştim. Mobil uygulamada böyle bir işlemi benim bulamadığımı sanmıştım fakat maalesef müşteri temsilcisi ile yazılı yaptığım görüşme sonrası anladım ki bankanın böyle bir hizmeti yok. Bu kadar ileri bir firmada böyle bir işlem sınırlamasının yapılıyor olması takdir edersiniz ki kabul edilemez. Bu sizlerin müşterilerinizin kendi adına yapacağı işlemleri sınırlandırıyor olmanız anlamına geliyor. Sizin kadar büyük bir bankadan bu beklenemezdi. Dolayısıyla hiç böyle bir şeyi sorgulamamıştım bankanızdan altın gram alımı yaparken ayrıca al- sat arasındaki büyük makas fiyat aralığı da yine müşterinizi mağdur etmenize sebep oluyor. Bu işlemlerin müşterilerinize açılıyor olmasını beklerim.

profile profile profile
Sahizer
Sahizer
23 Ekim 2024 14:48

Yoğun telefon görüşmelerim ve telefon bankacılığı aracılığıyla şikayet kaydı açılması sonrasında şubeden yapılabileceği bilgisini aldım. Ancak İstanbul - Göztepe şubesine gittiğimde bireysel müşteri temsilcisi işlemi yapmayı denediğinde yapamıyorum şeklinde dönüş yaptı. Ancak çözüm önerisinde bulunmayıp, zaten sizin şubeniz burası da değil gibi bir tavır sergiledi. Ne zaman geleyim nasıl çözülür sorularımın hepsi havada kalacak şekilde işlemi sonlandırdı. Dün tekrar telefon şubesini aradım ve en sonunda anlaşmalı bankalar arasında şube üzerinden transfer yapılabileceğini yazılı mail ile teyit alabildim. Bakalım tekrar şubeye gidip yapmaya çalışacağım. Şubemi taşıyalım buraya dediğimde de bireyselde olmuyor şeklinde dönüş aldım. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Her banka dilekçe vb. Yol ile şube taşınmasına esneklik sağlıyor.

Murad sonucu yetersiz buldu

26 Ekim 2023 11:53

İş Bankası Başka Bankaya Altın Transfer Edemiyoruz

04 Mart 2024 17:20
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışında İş Bankası İle Yaşanan Mobil Bankacılık Çıkmazı

19 Şubat 2025 11:49
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nda Kendi Hesaplarım Arasında Para Transferi Ve Güvenlik Sorunu

06 Ekim 2025 05:14