Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 20:33

Türkiye İş Bankası müşteri ilişkileri ISBN 1088741869-10876948 konusunda bilgilendirme mesajı koduyla ilgili bir durum var. Türkiye İş Bankası kredi kartımın başlangıcı 4543 ve bitişi 7299 olan kartımla ilgili olarak 12/12/2021 tarihinden 11/12/2023 tarihine kadar olan kredi kartı hesap ekstremi kontrol ettiğimde, ciddi meblağlarda gecikme faiz oranlarının kesildiğini gördüm. Konuyla ilgili İş Bankası müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kartımdan haksız yere kesilen faiz ve gecikme faizlerinin incelenmesini ve hesabıma iadesini talep etmeme rağmen, yukarıda belirttiğim müşteri ilişkileri MERSİS numarası ile bilgilendirme mesajıyla gönderilen 5464 sayılı kanun ve yönetmelikler çerçevesinde tarafıma verilen bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Aynı kanunun 5464 sayılı maddeleri bankanız tarafından tekrar incelenerek, kredi kartımdan kesilen gecikme faizlerinin hesabıma aktarılmasını talep ediyorum. Tanınmış bir banka olarak en kısa sürede cevap vereceğinize şüphem yoktur. Aksi takdirde, bankanızla olan çalışmalarımı sonlandıracağım ve kredi kartı gecikme faizi ve faiz ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Yusuf
Yusuf
13 Aralık 2023 21:23

Halen cevap alamadım kurumsal bir bankanın konuyla ilgili maalesef bir açıklaması halen yok ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

06 Aralık 2024 20:24
Kredi Kartı Yıllık Ücreti İadesi Talebi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 15:13

1 Günlük Gecikmeye Fahiş Faiz Uygulaması