Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

ING Blokaj Kaldırma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Erişememe

02 Eylül 2024 15:10

İki haftadır blokaj kaldırmaya çalışıyorum. Madem beceremiyorsunuz bu işi yapmayın! Bir müşteri temsilcisine bağlanamıyorsun. Yeni kimlik kartı sisteminiz çalışmıyor! Kart kullanmıyorum diyorum, kart bilgisi istiyor. Operatör inatla, şifre bloke olmuş, şifreni gir diyor bana! Zekalılık bendeki hesabı kapatmadım!

11 Eylül 2024 20:11

İnanılmaz çözümsüz bir operatör hizmeti sunuluyor. Otomatiğe bağlamışlar sadece evir çevir aynı b. U konuşturuyorlar. İnanılmaz b. Siz, acemi. Şubeyi neden kaldırıyorsunuz arkadaş madem yapamıyorsunuz bu işi? 1 aydır mobil bank şifre blokesini kaldırmaya uğraşıyorum, sundukları çözüm Manavgat'tan Antalya ya gitmem. Bir şifre işlemi için! Yok ingoymuş carrmıl curtmuş, yurt dışında nasıl yapıyorlar onun eğitimini alın!

Ek
02 Eylül 2024 15:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Yeşim O., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız internet sitesinde yer alan Talep/iletişim Formu ya da ING Türkiye Telefon Bankacılığı hattımızdan iletebilirsiniz. Teşekkürler.

02 Eylül 2024 15:27
02 Eylül 2024 19:00

Bu da ayrı bir sorun zaten, Manavgat ilçesinde şubeniz yok! Bunun için Antalya'ya gitmem isteniyor! Böyle bir saçmalık olamaz, çalışan insanlarız. Hizmeti kolaylaştırıyoruz diyorsunuz verdiğiniz hizmet hem sinir bozuyor hem de insanları zor durumda bırakıyor. Avrupa da bu sistem işliyor çünkü temsilci ile birebir sorun çözülüyor. Sizde operatör müşteri temsilcisine bağlayacağım ayağı yapıp görüşmeyi sonlandırıyor. Sinirimden Hesabımı kapatacağım ona bile fırsat/ imkan tanımıyorsunuz. Vereceğiniz hizmet bu mudur!

Gökçen
23 Şubat 2024 11:50
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
06 Mayıs 2024 17:46
ING Sim Kart Bloke Kaldırma Kısır Döngüsü

06 Ocak 2025 11:42
Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Engeli
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 09:53
ING Müşteri Hizmetlerine Bağlanamıyorum.

Enes
24 Aralık 2024 15:53