Yanlış Ürün Gönderimi Ve Eksik Para İadesi Sorunu

13 Aralık 2024 16:02

Merhaba, 3 Aralık 2024 tarihinde sipariş verdiğim 416 649 927 7 sipariş numaralı 4 adet "Familia Plus Natural 40'lı Tuvalet Kağıdı - Beyaz" ürünü bana tamamen yanlış gönderildi. Tuvalet kağıdı sipariş etmiş olmama rağmen bana Selpak 12'li kağıt rulo gönderildi. Yani hem marka hem ürün farklıydı. Yanlış ürün gönderimi için müşteri destek biriminizle iletişime geçtim, bana yanlış gönderilen ürünlerin geri alınıp incelendikten sonra doğru ürün gönderimi yapılacağını söyledi. Yanlış ürünleri yolladıktan birkaç gün sonra benim Hepsipay hesabıma 3 ürünün para iadesi yapılmış. Hem para iadesi kredi kartıma yapılmamış, hem 4. ürünümün parası ortada yok. Başta tamamen farklı ürün gönderdiğiniz yeterince yanlış değilmiş gibi bir de sonradan doğru ürünü göndermek yerine para iadesi yapıyorsunuz, onu da doğru düzgün beceremiyorsunuz. Ürün madem baştan elinizde yoktu, o zaman farklı ürün göndermek yerine para iadesi yapabilirdiniz. Bu şekilde hem beni, hem kargocuları, hem Hepsiburada çalışanlarını yormazdınız. İlk olarak son ürünümün de para iadesinin yapılmasını istiyorum ve bu para iadelerinin kredi kartıma yapılmasını istiyorum. İkinci olarak ise almış olduğum ürünü, almış olduğum fiyatından alabilmem için bu konu hakkında bana yardım edilmesini rica ediyorum.

13 Aralık 2024 16:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)

17 Aralık 2024 10:04
Kubilay
Kubilay
17 Aralık 2024 19:13

Talebim hala çözülmedi ve hem para hem ürün olarak hala mağdur durumdayım. Sizden geri dönüş beklemekteyim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 18:30
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 00:53
Anıl sonuçtan memnun

23 Ocak 2025 12:42
Sinem sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 09:47
"Sorun çözüldü"
Hepsiburada Satıcı Kaynaklı İptal Mağduriyeti
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 14:33

Hepsiburada Kategorileri