Nezih sonuçtan hiç memnun değil

Müşterisine Hakaret Eden Hepsiburada Satıcısı (Konsept Ev)!

30 Nisan 2024 11:36

Hepsiburada'dan Konsept Ev adlı satıcıdan bir derin dondurucu satın aldım. Satıcı başta çok kibardı; ancak daha sonra anladım ki bu kibarlık sahteymiş. Kendisine sorduğum basit bir soruya alakasız cevaplar verince uyardığımda, bana hakarete varan sözler sarf etti ve siparişi iptal etti. Şikayetvar platformunda yaptığım incelemede, bu durumun satıcı tarafından alışkanlık haline getirildiğini fark ettim. Aynı şekilde, uygulama üzerinden kendisine sorulan sorulara da gereksiz ve lüzumsuz, karşıdaki insanı rencide edecek cevaplar verdiğini görmek mümkün. Basit sorulara 'evet' ya da 'hayır' diye cevap vermek yerine, uzun ve alakasız konuşmalar yaparak saygısızlık yaptığı ve bu durum kendisine hatırlatıldığında karşısındaki insana hakaret edebilecek kadar Hepsiburada'nın konseptine uymayan tavırlar sergilediği anlaşılmaktadır.

30 Nisan 2024 11:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Nezih
30 Nisan 2024 11:47

Bana robotik cevaplarla değil Elle tutulur çözümlerle gelin

30 Nisan 2024 17:03

İrem

Gerçekten kibar gibi görünen ama sonradan aşırı çirkinleşerek konuşan bir işletme.En ufak bir sorun yaşadığınızda çözmek yerine, korkunç bir iletişim dili kullanıyorlar.

Mor sonuçtan hiç memnun değil

Mor
22 Ağustos 2024 18:31
Hepsiburada Usulsüzce İade Kabul Etmiyor
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
13 Mart 2024 20:58