24 Aralık 2024 10:46

Merhabalar, kolaylıklar diliyorum. Ben, 3 Kasım tarihinde sipariş ettiğim Kiwi KCC 4325W koltuk ve halı yıkama makineleri için talep oluşturuyorum. Sipariş ettiğim ürünlerin 12 adeti, iki kargo takip numarası olmadığı için bize teslim edilmedi. Acente ile görüştüm, kargo takip için talep oluşturması gerekiyor. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile defalarca iletişim halinde olmama rağmen bana kargo takip numarası verilmedi ve her defasında talep oluşturup 3 iş günü adı altında işleyişi uzattılar. Sonrasında, ürünler bana teslim edilmeden, 19 Kasım tarihli geçmişe dönük teslim edildi diye sistemimde ürünlerin teslim edildiğini gördüm ve sonrasında tekrar müşteri hizmetleri ile ürünün teslim edilmediğini söyledim. Ürünler için iade olacağını ve kalan ücreti iade edeceklerini söylediler. Bizden de kurumsal iade faturası istediler. Mail olarak 2 adet fatura yolladım, ürünlerin iadesi için. Hepsiburada firması bana iki ürün için iade edilen ürün olduğunu ve iade ettiklerini söylediler. 10 adet ürün için iade etmeyip ellerinde olmadığını söylediler. Son talebime istinaden de ürünler için benden kargo takip numarası istediler, kendilerinin vermediği takip numarasını benden isteyerek tekrar işleyişi başa getirdiler. Kredi kartımla yapılan alışveriş ve bana teslim edilmeyen ürünün 3 taksitini ödüyorum. Sizden ricam, göndermedikleri ürünlerin ödemesinin tarafıma yapılmasını istiyorum.

Sipariş no: 4676625858
Görselde de iade fatura ve Hepsiburada'da usulsüzce gönderilmeyen ürünü teslim gibi gösterdikleri ekran görüntüsü.

24 Aralık 2024 10:51 (Şikayetten 4 dakika sonra)

26 Aralık 2024 09:16

Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 10:22
Selma sonucu yetersiz buldu

21 Aralık 2024 09:47
Ücret İadesi İçin Bekletiliyorum!

28 Mart 00:03
Arızalı Ürün Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 09:53
İndirimli Ürün Teslim Edilmiyor, Fiyat Artışıyla Yeniden Listeleniyor
Dursun sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2024 18:10
"Başka Mağazadan Fiyat farkını ödeyerek Gönderen Hepsiburada'ya ve Bu ürünü almam için çok gayret gösteren Büşra Hanıma ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. Bu ürünü Eşim çok istemişti onun adınada Hepsiburada ve çalışanlarına da çok teşekkür ederim."
Hepsiburada Kategorileri