Hepsiburada Ve Braun Kalitesizliği

02 Mayıs 2024 10:18

Hepsiburada'dan üç adet Braun tıraş makinesi aldım. Kullanıcılar farklı olmasına rağmen üç üründe de aynı sorun mevcut; toplamda on kez bile kullanamadık. İyi bir marka olduğunu düşünerek tercih etmiştik ancak pişman olduk. Braun servisine gönderim sağlarken kargoyu benim ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Garantili bir ürüne neden kargo ücreti ödemek zorunda kalayım? Müşteri hatası olursa, yani tıraş olurken kıl sıkışırsa garanti kapsamı dışında olduğunu belirtiyor servis. Ancak bu bir saç ve sakal tıraş makinesi; tabii ki içine kıl girecek ve biz de temizleyeceğiz. Fakat makinenin iç mekanizmasını ben nasıl temizleyebilirim ki, eğer böyle bir durum söz konusuysa? Servis, işi daha da zorlaştırıyor ve daha ürünü göndermeden 'şu bu olursa kabul etmeyiz' gibi ifadeler kullanıyor. Hepsiburada ise direkt olarak servise yönlendirerek sorumluluktan kaçıyor ve ilgisiz davranıyor. Üç ürün elimde kaldı. Ayrıca Hepsiburada'dan da alışveriş yapmanızı önermiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

02 Mayıs 2024 10:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

02 Mayıs 2024 11:09

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 15:18
Dorukan sonuçtan çok memnun

18 Ocak 2024 14:40
Hepsiburada İade Reddi Skandalı
Hepsiburada İade Reddi Skandalı

26 Eylül 2024 12:01
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 20:23
Hepsiburada Farklı Ürün Gönderimi