Mert sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Siparişimi Haksız Bir Nedenle İptal Etti

15 Kasım 2023 21:30
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Hepsiburada çalışanlarına gerekeni yaptıkları için teşekkürlerimi sunarım”
14 Kasım 2023 22:33

Hepsiburada'dan uygun fiyat ve 3 ay sonra öde fırsatıyla Philips marka kahve makinesi aldım. Kurye tarafından ilk getirilişinde evde olmadığımız için geri dönmüştür. Daha sonra Hepsijet'i aradık gelip alalım diye, onlar ürünün dağıtımda olduğunu söylediler. Evde olmamıza rağmen gelip giden olmadı. Daha sonra sipariş kendiliğinden iptal oldu. Siparişin aynı fiyat ve ödeme koşulları ile tarafımıza gönderilmesini rica ediyoruz.

15 Kasım 2023 21:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Kasım 2023 13:31
02 Mart 2024 21:33

Hepsiburada çalışanlarına gerekeni yaptıkları için teşekkürlerimi sunarım

Filiz

11.11 Kasım indirimlerinden aldığım 977825457 kodlu siparişim (Philips kahve makinesi) için kaç gündür oyalanmaktayım. Önce kargo yetkilisi tarafından aranıp kargonuz bugün yetişmedi yarın teslim edilecek dendi. Bir sonraki gün aynı kargo yetkilisi tarafından "ürününüzün ebatı, boyutu, fiyatı nedir? " gibi sorular aldım. Bir sonraki gün ise ısrarlı aramalarım sonucunda kargo yetkilisi ürünü kaybettiğini, IBAN yollarsam parayı iade edeceğini söyledi. Ürünüm kaybolduğu ve mağdur edildiğim halde şu an gelen bildirim "siparişiniz teslim edildi" yönünde. Daha sonrasında ürün için kendi kendilerine benim iznim olmadan “İade talebi” oluşturulmuş. Günlerdir arıyorum, hep yalan dolan. Bu konunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Aksi durumda Tüketici Hakları'na bildireceğimi belirtmek isterim, iyi günler.

Satilmiş sonuçtan memnun değil

Hepsiburada Sipariş İptali Yapılamıyor, Fazladan Ödeme Mağduriyeti