Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Philips Ampul Sahte Ürün Satışı

30 Ocak 2024 14:28

Hepsiburada'dan satılan sahte Philips ampüller artık yeter, gına geldi bize bu firmadan sahte Philips imal edip satışa açıyorlar bilen insanlar zaten iade ediyor, bilmeyenler de alıp kullanıyor bu kul hakkı yiyen firma da para kazanıyor.
Bunları defalarca Hepsiburada'ya şikayet etmemize rağmen asla bir geri dönüş alamıyoruz. Philips Türkiye'ye şikayette bulunduk asla geri dönüş denetleme kontrol yok.
Firma bilgilerini kendimiz bulduk biz bireysel olarak maliyeye şikayette bulunacağız, Hepsiburada gibi kurumsal bir firmaya asla yakışmıyor asla.
Ürünün bayi fiyatı bile şu an 28TL+kdv iken bu firma
249 TL'Ye 12 li kutu satıyor, komisyonu kargosu falan bunları saymıyorum bile. 6-7 TL'ye mal ediyorlar ki para kazanabilsinler. Gerçekten durum içler acısı.
Şirket adı :***** aydınlatma mimarlık inşaat tekstil san. Tic. Ltd. Şti
Şirket sahibi : p**** y*****
adres : Namık Kemal Mahallesi Ümraniye/İstanbul
tabii ki de imalat adresleri burası değildir. Umarım yetkililer bunun peşine düşerler.

01 Şubat 2024 16:28

Bu firma sahte ürün imal edip piyasaya satışa sunuyor. Yerleri de İstanbul'da resmi bayiden aldığımız Philips ampul fiyatı 29 TL +KDV iken bu firma Hepsiburada gibi bir pazaryerine %20 komisyon + minimum 58 TL kargo fiyatı ile 239 TL'ye satıyor 12 Adetini firmadan sipariş verdik ürünleri kontrol etmek için ürünler "ben sahteyim " diye bağırıyor, kimse denetlemiyor mu? Kimse kontrol etmiyor mu? Merdivenaltı ürün üretip Hepsiburada'dan satmak bu kadar kolay olmamalı ya. Koskoca Hepsiburada'ya şikayette bulunuyoruz, biz karışamayız diyor böyle saçmalık olur mu? Firma **** aydınlatma mimarlık Firma ile iletişime geçtiğimizde şikayette bulunacağız diyoruz, kimler kimler şikayet etmedi ki hiçbir şey yapamazlar bize diye cevap alıyoruz. Gerçekten şaka gibi, ürünün orijinalini büyük bayiilerden almak isterseniz 35 TL ama bu firma komisyon+kargo hariç adet fiyatı 15 TL Büyük bayiiler de gidip buradan alsın o zaman? Distribütör olmalarına ne gerek var? Bayiiler de mi birleşip bir şey yapamıyorlar?

30 Ocak 2024 14:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Şubat 2024 09:04

Klasik Hepsiburada ilgisizliği. Sosyal medyadan bütün hesaplarımızdan paylaşacağız. Ticaret Bakanlığı bu olaya müdahale etmeli. Sırf komisyon alıyor para kazanıyorlar diye Hepsiburada Sahte ürün satan **** aydınlatma mimarlığa göz yumuyor.

Çok haklısınız. Maalesef ben de Hepsiburada dan Philips LED lamba aldım. Carrefour'dan aldığımla kıyaslayınca zaten ürün ben sahteyim diyor. Üstelik fatura da kesmemişler. Şikayet ettim sonuç alamadım tabii ki. Aldığım firma elektrogetir isimli iş yeri idi. Kontrol ettiğimde bunlar Tüm platformlardan devasa miktarda sahte ürün satıyorlar. Nasıl bir ülkeye döndük. Yazıklar olsun.

Anıl

O firmadan almadık bir şey diyemem ama doğrudur ama bu Pelikan LED aydınlatma mimarlıktaki de devasa boyutlarda hiç mi denetlenmiyor bu şirket

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 22:41

09 Temmuz 2023 21:57