Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Bilgilendirme Yapmadan Sipariş İptali

25 Temmuz 2023 12:03

Hepsiburada uygulamasında tedarikçi olan Mertev firmasından 15.07.2023 tarihinde 272780363 sipariş numarası ile 5.999 TL'ye bulaşık makinesi satın aldım. Satın almış olduğum bulaşık makinesi Hepsiburada sitesinde tedarikçi olan 2 farklı firma tarafından da yaklaşık 7.000 7.500 vb. fiyatla satılmaktaydı. Satın alma tarihinden yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen ürünü kargoya vermeyen firma tedarik edilemedi gerekçesiyle siparişini iptal etti. Hepsiburada firması da telefonla aranıp sizi bilgilendireceğiz mesajı atmasına rağmen tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Durumu Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp söylememe rağmen gene dönüş yapılmadı. Firmaların fiyat artışlarından dolayı stokçuluk yapıp ürünün fiyatını yükseltmek için mi siparişleri iptal ettiğini test etmek için yine Hepsiburada uygulamasından 23.07.2023 tarihinde 838612363 sipariş numarası ile aynı makineyi ilk aldığım bulaşık makinesinin satıcısı olan ve 1 hafta bekleyip siparişimi iptal eden Mertev firmasıyla aynı ilde faaliyet gösteren başka bir firmadan 6.999 TL'ye satın aldım siparişimin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen ürün kargoya verilmedi. Bunu da Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayarak söyledim fakat uygulama üzerinden bildirdim ama herhangi bir sonuç alamadım.

25 Temmuz 2023 11:09

Hepsiburada uygulamasında tedarikçi olan Mertev firmasından 5.999 TL'ye bulaşık makinesi satin aldım. Satin almış olduğum bulaşık makinesi Hepsiburada sitesinde tedarikçi olan 2 farklı firma tarafından da yaklaşık 7.000 7.500 vb. Fiyatla satılmaktaydı. Satin alma tarihinden yaklaşık 1 hafta geçmesini rağmen ürünü kargoya vermeyen firma tedarik edilemedi gerekçesiyle siparişini iptal etti. Hepsiburada firması da telefonla aranıp sizi bilgilendireceğiz demesine rağmen tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Durumu Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp söylememe rağmen gene dönüş yapılmadı. Formaların fiyat artışlarından dolayı stokçuluk yapıp ürünün fiyatını yükseltmek için mi siparişleri iptal ettiğini test etmek içinde yine Hepsiburada uygulamasından aynı makineyi ilk aldığım bulaşık makinesinin satıcısı olan ve 1 hafta bekleyip siparişimi iptal eden mertev firmasıyla aynı ilde faaliyet gösteren başka bir firmadan bir daha 6.999 TL'ye sipariş ettim siparişimin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen ürün kargoya verilmedi bunu da Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayarak söyledim firlaya da bildirdim ama herhangi bir sonuç alamadım.

25 Temmuz 2023 12:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Temmuz 2023 14:06

Bayram
Bayram

Hepsiburada firmasından aldığım bulaşık makinesi beni aramadan BES gün sonra iptal ettiler sonrada fiyatı yükseltmişler itiraz ettim ama çözüm bulamadım Hepsiburada firması da bozulmuş artık

Samet sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 12:31
Hepsiburada Grundig 43geu 7830 Televizyon Siparişi
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 17:35
Hepsiburada Yarın Kapıda Ürünü 9 Gün Boyunca Teslim Edilmedi.
Hepsiburada Yarın Kapıda Ürünü 9 Gün Boyunca Teslim Edilmedi.
Duygu sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 15:36
"Sorunuma çözüm odaklı yaklaşıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Tanımladığınız hediye çeki ile ürünü indirimli fiyatıyla almış oldum. Satıcı mağazanın neden olduğu mağduriyeti gidermiş oldunuz. Hepsiburada'da güvencesi sağlamış oldunuz. Bu nedenle sizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaya devam ediyorum. İyi çalışmalar 🌿"

Hepsiburada Kategorileri