Üniversite Harç Ödemesinde Aksis ve Halkbank Sorunu

Üniversite Harç Ödemesinde Aksis ve Halkbank Sorunu
06 Ekim 2024 06:30

Üniversite harç ücretini ödemek için İstanbul Üniversitesi aksis otomasyon sisteminden deneme yaptım ödeme yapamadım. Halkbank mobil ve ATM den de denedim bütün bilgilerimi doğru yazmama rağmen hep abone numarası ya da fatura bulunamadı uyarısı ile karşılaşıyorum. Sorun hala devam ediyor. Sorunun kaynağı nedir acaba? Lütfen yardımcı olur musunuz?

07 Ekim 2024 09:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

07 Ekim 2024 14:14

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Tolga
Tolga

Nasıl çözdünüz sorunu ben de aynı sorunu yaşıyorum?

Hilal
Hilal

DGS ile geçiş yapmıştım ön lisans diplomam AUZEF kayıt tarihinden sonra çıktığı için böyle sorun yaşadığımı düşünüyorum üniversiteye mail üzerinden diplomamı gönderip çözdüme ulaştım

Yağmur
01 Ekim 2024 13:47