01 Kasım 2024 16:50

1.11.2024'te saat 15:35'te çağrı merkezini aradım. 6 haneli şifreyi girdikten sonra işleme devam edilmesi için telefonuma gönderilen mobil onay kodunun girilmesi gerektiği söylendi. Oysa cebime gelen bir onay kodu da yoktu. Süre dolduktan sonra tekrar denemem için 1'e basın dendi. En az 5 ya da 6 kez denedim. Hiç onay kodu gelmedi. Telefonun ekran görüntüsünü aldım, orada sağ üst köşede saatin 15:37 ve 15:38 olduğu görülüyor. Ayrıca 15:35 gibi aradığım da görülüyor. Ayrıca gerek cepten gerekse bilgisayardan internet hesabıma giremiyorum. Cepten girerken 'beklenmeyen bir hata Oluştu' diye uyarı çıkıyor. Bilgisayardan girerken de zaten şifre aşamasını geçtikten sonra mobil onay kodunu onaylayın diye uyarı geldiği için cebime gelen herhangi bir onay da olamadığı için yine giremiyorum. Çağrı merkezini bir şey sormak için aramıştım. Aradığıma bin pişman oldum. Anladığım kadarıyla mobil onay kodu girilmeyince sistem otomatik olarak bloke koymuş ve mobil uygulamaya da girmek olanaksız hale gelmiş. Oysa sabah uygulamaya Girerken sorun yoktu. Merak ettiğini bir şey varsa boşuna Halkbank çağrı merkezini falan arayıp da sormaya kalkmayın çünkü bankaya elinizi uzatsanız kolunuzu kaptırıyorsunuz resmen. Bankanın yazılımcılarını herhalde çok aramış olmalılar çünkü sürekli olarak bir şeyler bozuk çalışıyor.

Deniz
Deniz
01 Kasım 2024 16:25

Bir şey eklemeyi unuttum. Defalarca sayfayı yenilediğim halde onay kodu falan gelmedi.

01 Kasım 2024 17:20 (Şikayetten 29 dakika sonra)

04 Kasım 2024 11:36

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

09 Ocak 2024 19:25
Halkbank Mobil Uygulamaya Giremiyorum
Recep sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 11:36
Halkbank Mobil Şubesi Giriş Sorunu
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Haziran 2024 11:27

Tuğçe
01 Temmuz 2024 13:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 17:39

Halkbank Kategorileri