25 Mart 2024 11:183.051

Halkbank banka kartımda 95 TL para vardı. Markete girdim ve kasada kaldım. Kullanamadım. İnternet bankacılığına girdiğimde kullanılabilir bakiyenin 0 olduğunu gördüm. Fakat başka bir bakiye vardı orada 216TL para bulunuyor ve ben onu kullanamıyorum. Sanırım kalan para o bakiyeye aktarılıyor ve bunun yapıldığına dair bir hesap hareketi falan da yok. Oradaki parayı neden kullanamıyorum. Ve bilgim olmadan hesabımda neden böyle bir hareket gerçekleşiyor.

26 Mart 2024 11:03

Halkbank hesabımdaki kullanılmayan bakiyenin iadesini istiyorum. Benim haberim olmadan hesabımdaki bakiyenin aktarılması işlemi yapılamaz. Nedir bu hiçbir işlem yapamadığımız para. Ve neden alınıyor. Lütfen konuyla ilgilenir misiniz? Ve neden aradığımızda herhangi bir müşteri hizmeti yetkilisiyle muhatap olamıyoruz?

25 Mart 2024 12:17 (Şikayetten 59 dakika sonra)

25 Mart 2024 12:24

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

25 Mart 2024 12:35

Hesabımdaki soyadım evlenmeden önceki soyadımdır. Düzeltme yaptım. Konuyla tekrar ilgilenirseniz sevinirim.

26 Mart 2024 10:56

Halkbank hesabımda 95 TL para vardı. Markete girdiğimde yetersiz bakiye dedi kasada kaldım. Hemen İnternet bankacılığına girdim kullanılabilir bakiyenin 0 olduğunu gördüm. Fakat bir bakiye daha gösteriyordu ki orada da 216 TL para vardı. Şimdiye kadar hiç hesap kesim ücreti vs. Hiç kesinti olmadı, ki olmadığı için bu bankayı seçmiştim zaten. Daha önce de küçük miktarlar gidiyordu ama umursamadım. Bu işlemin olduğuna dair bir hareket dökümü de yok. Neden aktarıldığı ve neden kullanamadığım konusunda hiç bilgilendirilmedim. Lütfen paramın iadesini istiyorum.

Tuğba
Tuğba
14 Mart 2025 20:28

Aynı durumu bende yaşıyorum şu an, siz sorunuzu nasıl çözdünüz öğrenebilir miyim?

Elif
8 Aralık 2023 10:122.161

Halkbank hesabımda para var fakat kullanılır bakiye 0 olduğu için hem bu parayı kullanamıyorum. Hiçbir işlem yapmadım he...

Halkbank Hesabımda Bakiye Var Ama Kullanılabilir Bakiye Sıfır Görünüyor

İlknur
İlknur
Halkbank
28 Nisan 2025 09:542.542

Halkbank hesabımda bakiye olmasına rağmen kullanılabilir bakiyem 0 gösteriyor. Sebebi nedir? Hesap hareketlerinde çekilm...

Halkbank Hesabında Görünmeyen Bakiye Sorunu

Büşra
Büşra
Halkbank
8 Ocak 2025 23:544.183

Halkbank müşterisiyim. Hesabımda para olmasına rağmen kullanılabilir bakiye 0 olarak görünüyor. Hesap hareketlerinde her...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör