Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Online Alışveriş Yapılmıştır!

Halkbank Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Online Alışveriş Yapılmıştır!
19 Şubat 2024 11:28

12.02.2024 tarihinde bilgim dışında Halkbank kredi kartımdan iki adet harcama online yapılmış. Peycel /turcellmaga 24.299,00 TL - BİM web pos İstanbul market ve alışveriş merkezleri 10.999,00 TL. Kredi kartımın borcunun ödemek için 15.02.2024 tarihinde Halkbank internet sitesine girince iki adet bilgim dışında harcama yapıldığını fark ettim. Müşteri hizmetlerine itiraz edip suç duyurusunda bulundum. 4 gün sonra bana gelen cevap '' Bankamıza iletmiş olduğunuz harcama itirazı ile ilgili sorununuz incelenmiş olup işlemin 3D Secure şifresiyle tamamlanması nedeniyle olumlu sonuçlandırılamamıştır.'' Ben şifreyi girmedim. Öte yandan Banka personellerinin de bu eyleme yardımcı olduklarını düşünmüyorum. Halkbank ve personellerinden şikayetçiyim. Bilgim dışında yapılan harcamanın ivedilikle ödenmesini talep ediyorum.

21 Şubat 2024 13:18

12.02.2024 tarihinde bilgim dışında Halkbank kredi kartımdan iki adet harcama online yapılmış. Peycel /turcellmaga 24.299,00 TL - BİM web pos İstanbul market ve alışveriş merkezleri 10.999,00 TL. Kredi kartımın borcunun ödemek için 15.02.2024 tarihinde Halkbank internet sitesine girince iki adet bilgim dışında harcama yapıldığını fark ettim. Müşteri hizmetlerine itiraz edip suç duyurusunda bulundum. 4 gün sonra bana gelen cevap '' Bankamıza iletmiş olduğunuz harcama itirazı ile ilgili sorununuz incelenmiş olup işlemin 3D Secure şifresiyle tamamlanması nedeniyle olumlu sonuçlandırılamamıştır.'' Ben şifreyi girmedim. Öte yandan Banka personellerinin de bu eyleme yardımcı olduklarını düşünüyorum. Halkbank ve personellerinden şikayetçiyim. Alıcı IP adresi ve online alışveriş sitesinden banka kimin adına, hangi adreste gittiğini öğrenme hakkı varken ben bunu müşteri hizmetlerine sorunca böyle bir bilginin size verilmesi etik değildir cevabını aldım. Asıl soru bana gelen doğrulama kodlarının 6 haneli şifrelerini dolandırıcı nasıl ve nereden öğrendi? Banka personellerinin bu eyleme ortak olduklarını hala düşünmekteyim. Çözüm odaklı değil suçlayıcı bir bankasınız. Benim kart bilgilerimin ve bankanızca gönderilen şifrenin girildiği cihazın IP bilgilerini istiyorum. Bankanızın güvenlik duvarı sorunlarını ben yaşamak zorunda değilim. Bilgim dışında yapılmış olan harcamanın ücretini iadesini ivedilikle talep ediyorum.

Ek
19 Şubat 2024 16:06 (Şikayetten 4 saat sonra)

19 Şubat 2024 16:57

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Tekin
20 Şubat 2024 08:23

Müşteriye bilgi değil. Şikayetin devam ettiğine dair mail atınız. Çözümü giden herhangi bir şey yok. Alıcı IP adresi ve online alışveriş sitesinden banka kimin adına, hangi adreste gittiğini öğrenme hakkı varken ben bunu müşteri hizmetlerine sorunca böyle bir bilginin size verilmesi etik değildir cevabını aldım. Asıl soru bana gelen doğrulama kodlarının 6 haneli şifrelerini dolandırıcı nasıl ve nereden öğrendi? Banka personellerinin bu eyleme ortak olduklarını hala düşünmekteyim. Çözüm odaklı değil suçlayıcı bir bankasınız. Bu haksız kazancın iadesini talep ediyorum.

Tekin
20 Şubat 2024 12:14

Safiye

Yasemin hanım aynı şekilde bizde de böyle bir şey oldu vir gelişme var mı Halkbank'nı dava edeceğim

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
24 Aralık 2023 20:24
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
09 Mart 2024 13:01