Halkbank Kredi Başvurusu Olumlu Sonuçlanmıyor

30 Mayıs 2024 18:42

Halkbank şubesinden kredi başvurusu yapıp duruyorum. Kredi puanım düşük olduğu için çıkmıyor. Ekonomik şartlardan dolayı diğer bankalardaki ödemelerimi aksatıyorum ve kredi puanım düştükçe düşüyor. Yayımlanan habere göre Halkbank'ın borç kapatma kredisi vereceğini duyup başvuru yaptım. Halkbank maaş bankam, devlet memuruyum ama diğer bankaların verdiği ayrıcalıkları vermiyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde maaş şubesine gitmem gerektiğini söylüyorlar ama il dışında görevde olduğum için gidemiyorum.

31 Mayıs 2024 08:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

31 Mayıs 2024 11:08

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Hasan
Hasan
31 Mayıs 2024 13:48

Mail üzerinden sadece dönüş yapılacağı bilgisi geldi konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı

Halkbank Borç Kapatma Kredisi

Muhammed
13 Nisan 2024 16:14

Ferhat
18 Mart 2024 01:13

15 Şubat 2024 04:00
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 20:01
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 03:47

Halkbank Kategorileri