Halkbank Hesabımdan İzinsiz Para Çekimi!

04 Şubat 2024 22:18

01.12.2024 tarihinde bilgim dışında Halkbank mobil kredi hesabımdan 19.58 USD (580₺) strlmlands.com adlı bilmediğim bir site tarafından para çekilmiştir. USD hesabım olmadığı halde müşteri temsilcisine şüpheli işlem olarak bağlandım, para provizyonda olduğunu ve bu işlemin bana ait olmadığını söyledim. Kayıt aldılar ve kartı iptal ettiler. Yeni kart için başvuruda bulundum, kartım geldi ama para hala iade edilmedi. 02.04.2024 tarihine kadar birkaç kez müşteri temsilcisi ile bu konu hakkında görüşmeler yaptım. Param hala iade edilmedi ve 'beklemede kayıt oluşturuldu' denilerek oyalanıyorum. Her defasında ve o krediden çekildiği için faiz de işleniyor hesabıma. Bu sistem açığından dolayı mağdur oldum ve Halkbank'ın suçu nedeniyle zarara uğradım. Çözüm noktasında Halkbank sadece bekletiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

05 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 10 saat sonra)

05 Şubat 2024 15:25

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

02 Kasım 2023 16:22

16 Aralık 2024 16:57