Halkbank EFT İsim Yanlışlığı

15 Eylül 2023 16:29825

Halkbank'tan ING Banka 11/09/2023 tarihli EFT isim yanlışlığı sebebiyle EFT karşı tarafa ulaşmadı müşteri hizmetleri tarafından askıda kalmış olabilir dedi kaç gün geçmesine rağmen hesabıma herhangi bir para yatmadı. Bu durumla ilgilenirseniz çok sevinirim

15 Eylül 2023 16:18

11/ 09/2023 tarihinde Halkbank'tan ING banka EFT transferi gerçekleştirdim. Ama isim yanlışlığından dolayı para hesaba aktarılmadı. Halkbank diyalog hattını aradım askıda kalabileceklerini söylediler ama henüz hesabıma para girmemiş durumda. Müşteri hizmetleri bununla ilgili tam bir bilgi sağlamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

15 Eylül 2023 16:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

15 Eylül 2023 16:58

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Meral
15 Eylül 2023 18:43

Bu durumla ilgili müşteri hizmetlerini aradım inceleme için detaylı bilgi verdim ama bana yardımda bulunulmadı.

Yanlış Hesaba EFT Yaptım Paramın İadesini İstiyorum

2 Aralık 2025 01:06546

1 Aralık’ta Halkbank mobil bankacılık üzerinden yanlışlıkla TOKİ için açılmış olan hesabıma 3.000 TL EFT yaptım. Bu hesa...

Halkbank Hesabıma Yapılan EFT Transferi Hesabımda Görünmüyor

14 Ekim 2025 17:02626

10 Ekim 2025 tarihinde Gümüşdoğa Su Ürünleri Üretim tarafından Halkbank’taki vadesiz TL hesabıma EFT/havale yoluyla 44.1...

Halkbank Hesabıma Yapılan EFT Transferi Hesabımda Görünmüyor
1 Yorum