Nuri sonuçtan çok memnun

Halkbank Benden Habersiz Paraf Troy Başvurusu Yapılması Ve Onaylanması

Halkbank Benden Habersiz Paraf Troy Başvurusu Yapılması Ve Onaylanması
23 Mayıs 2024 13:43

Benim adıma benden izinsiz Paraf Troy başvurusu yapılmış ve banka onaylamış. Bu nasıl oluyor? Nasıl iptal edebilirim, lütfen yardım edin. Ben Halkbank müşterilerinden biriyim. Adım Nuri K******. Daha önce de hesap kartım ve kredi kartım, benim adımı ve soyadımı kullanarak başkası tarafından teslim alınmıştı. Allah'tan hemen iptal ettirmiştim. Şimdi de bu sorunla karşılaştım.

06 Haziran 2024 08:38

Ben istediğim halde bana kart gönderilmesi artık bıktım şikayet etmekten lütfen iptal edin... Kargo göndermek nedir istemiyorum diyorum aynı dili konuşmuyoruz herhalde bugün Halkbank banka müşteriliğinden kurtulacağım başka Kurtuluş yok sizden ısrarlar gönderiyorlar

06 Haziran 2024 08:29

İstemediğim halde Paraf kart gönderiyorlar Bu banka ile artık müşteriliği sonlandıracağım bıktım artık sizinle uğraşmaktan kart istemiyorum iptal edin artık bu kaçıncı şikayetim iptal edin şu kartı bir de mesaj gönderiyorsunuz Paraf kart talebiniz onaylandı diye ben başvurmadım

23 Mayıs 2024 14:09 (Şikayetten 26 dakika sonra)

23 Mayıs 2024 15:44
Nuri
Nuri
24 Mayıs 2024 18:01

Çok teşekkür ederim

Halkbank Benim Adıma Benden Habersiz Bir Şekilde Kart Başvurusu Yapılmış

05 Eylül 2024 09:00

15 Kasım 2024 21:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 14:45

Halkbank Başvuru Yapmadığım Halde Başvuru Kabulü Mesajı Geldi