Emine sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank ATM Parayı Vermedi Ama Hesabımdan Düştü

Halkbank ATM Parayı Vermedi Ama Hesabımdan Düştü
13 Aralık 2023 22:54

VakıfBank kartımla Halkbank ATM'den para çekme işlemi yapmaya çalıştım. İlk 3500 çekmek istedim ilerledim adımları tamamlarken birden hata verdi ve parayı vermedi. Anasayfaya döndüm ve tekrar para çekme işlemi yapmak istedim ve bu sefer 3200 TL çekmek istedim ve onu çektim bilgi fişi de aldım. Ancak ilk çekmeye çalıştığım parayı vermediği halde vermiş gibi hesabımdan düşüldü ve çekmişim gibi gösterdi. Hemen VakıfBank müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum. Ancak bugün bana herhangi bir dönüş olmadı. Dosya numaram 7698488 hesabımda para eksi olarak görünüyor ve paraya ihtiyacım bar. Bankamatik yeri, saati belli. Kameradan bakılırsa zaten ne olduğu anlaşılır. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum. Kayseri Forum AVM'de Halkbank ATM'sinden 12 Aralık Pazartesi günü saat 17.02'te çekmek istediğim 3500 TL'yi bankamatik vermediği halde vermiş gibi hesabımdan düştü. 17.04'te tekrar para çekme işlemi yaptım ve 3200TL çektim. Ama hemen öncesinde çekmeye çalıştığım 3500 TL'yi vermemesine rağmen hesabımdan düşüldü. Yani toplamda 3500 TL bankamatikte kaldı.

14 Aralık 2023 08:52 (Şikayetten 9 saat sonra)

14 Aralık 2023 09:18

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
13 Kasım 2024 08:04

18 Şubat 21:05

30 Ağustos 2023 14:02
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 11:42
Halkbank Ve VakıfBank Ortaklığı İle Yaşatılan Mağduriyet