Gratis'ten Aldığım Ürün Boş Çıktı

Halime
06 Şubat 2024 18:13

Dün Trump AVM'deki Gratis mağazasından alışveriş yaptım. Siyah nokta bandı aldım ve eve gidip ürünü açmak için gereken yerden açtığımda, ürünün içinin bomboş olduğunu gördüm. Kutunun alt tarafı yırtılmıştı; alırken acelem olduğu için buna dikkat edemedim. Eve gittiğimde fark ettim ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim, bana istediğim mağazadan iade yapabileceğimi söylediler. Bugün ise Nişantaşı şubesine giderek durumu anlattım ve bana yetkiliyle konuşup haber vereceklerini söylediler. Tamam dedim ve o sırada müşteri hizmetleriyle telefonda durumu bir kez daha anlattım. Ancak mağaza personeli, beni suçlayıcı bir tutum sergiledi. Kesinlikle yetkili birine bağlanmadım. Personelin adı N*******'dı, ne bir özür dilemek ne de değişim yapmak istediler. Telefon hattındaki müşteri hizmetleri sadece 'Anlıyorum, haklısınız' diyor, ancak bu durum benim mağazadan çıkmamı değiştirmiyor. Nişantaşı'nın ortasında bu muameleyi gördüğüm için ağladım. Trump AVM'de aynı muameleyi görmekten çekindiğim için oraya gitmek istemiyorum. Bu durumun çözülmesini ve mağaza personelinden özür dilenmesini bekliyorum. Gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim. Fişim olmasına rağmen bu muameleyi görmeyi hak etmedim.

06 Şubat 2024 18:28 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Dilek
30 Nisan 2025 18:50
Gratis Etiket Fiyatı İle Kasadaki Fiyat Farkı Ve İlgisiz Personel
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
24 Şubat 2025 02:56
Gratis Mağazasında Saygısızlık Ve İlgisizlik

Ayça
12 Eylül 2024 01:29

Gülşen
03 Ekim 2023 08:58
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
27 Mayıs 2024 14:43