Garanti BBVA Kredi Kartı Kullanma Tarihi Olmasına Rağmen Kullanamama

Garanti BBVA Kredi Kartı Kullanma Tarihi Olmasına Rağmen Kullanamama
30 Nisan 2024 17:05

Kredi kartında normalde bir kullanım süresi bulunur ve bu süreye kadar kullanımda bir sorun olmaz. Fakat bu banka için aynı durum geçerli değil! Annem online alışveriş yaparken 'Kartınızın kullanım süresi dolmuştur. Lütfen başka bir kredi kartı ya da banka kartı kullanın.' uyarısıyla karşılaşıyor. Bazı sitelerde ise 'Banka onaylamadı.' mesajı çıkıyor. Bankayı aradığımızda 'Kartınızda bir sorun yok, limit de mevcut.' dediler. Ancak aynı sorunla tekrar karşılaştık ve bankaya gittik. 'Sizin kartınızda bir sorun yok, sitelerde bir sıkıntı olabilir.' diyerek sorunu hafife aldılar. Garanti Bankası'nı kullanan diğer kişilerin de aynı problemi yaşadığını gördüğümüzde, bilgi eksikliği olan ve ayrıcalıklı davranılan çalışanların hatalarının müşteriler tarafından telafi edildiğini anladık. Garanti Bankası, annem için artık tercih edilmeyecek bir bankadır. Hesabını kapatıp başka bir bankaya geçeceğiz. Defalarca aynı sorunla uğraşmak zorunda kalmak kabul edilemez. Eğer bankacılar olarak bilinmeyen bir durumu biz çözmek zorundaysak, banka çalışanlarının aldığı maaşın hakkını vermiyorlar demektir.

04 Nisan 2024 12:12
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 17:03

04 Nisan 2024 14:08