Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Alsancak Şubesi

22 Ağustos 2023 14:25

18.08.2023 'de faizsiz yeni müşteri kredisine başvuru yaptım mobil uygulama üzerinden yeni müşteri üyelik işlemleri başarılı bir şekilde yapıldı, kredimde onaylandı ancak Garanti BBVA uygulamasından şubeden devam edilebilir diye uyarı aldım, daha sonra şubenize gittim.

İzmir Alsancak garanti şubesinde d***** hanım diye bir temsilcisiniz ile görüştüm oradaki hanım efendi, şöyle buyurdu: "bu size verilen faizsiz oranı sadece mobil uygulamadan devam edebilirsiniz. Biz yardımcı olamayız, bu oran için ekranı mı bile açamam ben" diye dalga geçerek beni geri çevirdi.

Daha sonrasında da bende uygulamayı açarak uygulamada şubeden destek alabileceğim bilgisi yazdığı için buraya geldim hanım efendi diye cevap verdim. Sonra bana müşteri hizmetlerindeki mail atıldığı halde müşteriyi hala şubeye gönderiyorlar diye karşılık verdi.

Hem şubenizden hem de işleyiş sürecinizden şikayetçiyim. Tamamen şubeleriniz genel merkezinize karşı bir savaş açmış, burada müşteriniz mağdur oluyor. Bir de d**** hanım derdi müşteri ilişkileri merkezine mail atıldı, şubeden destek olunamayacak diye.

Kredi Kampanyasından Yararlanamadım, Hesap Kapatma Talebim Reddedildi

25 Nisan 2025 12:02

24 Ekim 2024 20:01

06 Aralık 2024 12:27

11 Temmuz 2024 14:35
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 23:37
Garanti BBVA Kategorileri