Garanti Bankası'ndan Mesnetsiz -950.000.000 Bloke!

Garanti Bankası'ndan Mesnetsiz -950.000.000 Bloke!
Gökhan
10 Ağustos 17:35

Aile Mahkemesi tarafından Mal Rejimine katılım davası açılmıştır. Bankalara gönderilen müzekkerelerde maaş hesabı hariç diğer hesaplara 1/2 oranında bloke konulması talep edilmiştir. Herhangi bir tutar belirtilmemesine rağmen Garanti Bankası mevduat hesaplarıma -950.000.00 TL bloke koymuş ve beni mağdur etmiştir. Yapmış oldukları işlemin mahkeme isteği olmaması ve kendilerinin keyfi tutumu beni psikolojik olarak derinden sarsmış ve rahatsız etmiştir. Bankacılık işlem özgürlüğüm elimden alınmış ve beni olmayan bir borcun batağına çekmişlerdir. Yapılan psikolojik bir şiddete ulaşmıştır. Haksız blokelerin derhal kaldırılması talebime ilişkin şikayetimde mahkemeden konuyla ilgili cevap gelmediği gibi saçma sapan gereksiz dönüş yapılmıştır. Diğer banka hesaplarıma da mahkemeden aynı yazı gitmişti Garanti Bankası dışında hiçbir banka -950.000.000 bloke koymadı. İşin ilginç yanı zaten mahkeme tutar belirmemesi ve garanti hesabımda da para bulunmaması. Yaptığınız bu ayıbı her platformda anlatacağım ve yasal takip başlatacağım.

Gökhan
22 Ağustos 14:31

Tabi ki cevap veremiyorlar. Yaptıkları yanlışın hiçbir açıklaması yok. Mağduriyetim devam etmektedir. Garanti Bankası hesabım bulunduğu için pişmanım. Bloke olduğu için hesaplarımı kapatamıyorum.

Garanti Bankası Genel Müdürlüğüne

Ferhat
18 Ağustos 21:55

Garanti Bankası Hesap Açamama Sorunu

Yılmaz
22 Temmuz 17:50

Garanti Bankası, Maaş Hesabına Haciz Blokesi Koydu.

Hasan
08 Temmuz 19:46