Caner sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Maaş Müşterisi Olarak Benden EFT Ücreti Kesiyor

Garanti Bankası Maaş Müşterisi Olarak Benden EFT Ücreti Kesiyor
18 Nisan 2024 15:06

Garanti Bankası ile 15 yıldan uzun süredir çalışıyorum. Yıllardır bazen bireysel, bazen maaş müşterisi olarak hizmet alıyorum. Son birkaç yıldır bireysel müşteri olarak mesai saatleri içinde gerçekleştirdiğim EFT/Havale işlemleri için ücret ödemiyordum; konuyla ilgili ne zaman yapıldığını hatırlamadığım bir anlaşmamız bulunmaktadır.

Bir süre önce tekrar maaş müşterisi statüsüne geçtim ve müşteri ekranımda sahip olduğum ayrıcalıklar bölümünde EFT/Havale işlemleri için ücret ödemeyeceğim açıkça belirtiliyor. Ancak işlem yapmak istediğimde EFT ücreti tahsil ediliyor. Bir bireysel, diğeri maaş müşterisi olmak üzere iki hesabım var ve her ikisinden de bu ücret alınıyor.

Bu durumun bir hata sonucu olduğu açıkken, çağrı merkezi üzerinden görüştüğüm müşteri temsilcisi, durumu anlayıp çözüm üretmek yerine beni şubeye yönlendirdi.

Banka tarafından kolaylıkla çözülebilecek ve bankanın sorumluluğunda olan bu tür bir sorun için hafta içi çalışma saatlerimden feragat ederek şubeye gitmem, zaman ve emek harcamam mümkün ve mantıklı değil. Dijital bankacılığın öncülerinden biri olduğunu belirten ve hizmetlerinden genel olarak memnun kaldığım Garanti Bankası'ndan, bu sefer Şikayetvar aracılığıyla gerçekten dinlenmeyi ve bu sorunun kolayca çözülmesini umuyorum.

profile profile

20 Mart 2025 11:53

06 Aralık 2024 12:01

Maaş Müşterisinden Haksız EFT Ücreti Kesilmesi Ve Açıklama Talebi

04 Eylül 2025 16:43
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'nın Maaş Müşterisi Ayrıcalıklarını Tanımaması Ve Haksız İşlem Ücreti Kesintisi

18 Temmuz 2025 20:04

Garanti BBVA Kategorileri