Garanti Bankası İle Vergi Ödemesi Sorunu

25 Aralık 2024 19:13

Daha önce de yaptığım gibi MTV 2. Taksitimi Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden ödedim. Fakat bir gün başka bir nedenle E-DEVLET uygulamama girip vergi borçlarımı kontrol ederken MTV borcum olduğunu gördüm. Vergi dairesine gittim ve bankadan ödemeye ait dekont istediler. Garanti Bankası'na giderek dekont istediğimde dekont veremeyeceklerini söylediler ve hesap hareketlerimi verdiler. Tekrar vergi dairesine gittim. Orada da tüm para giriş çıkışlarıma ait hareketlerimi bana verdiler ve Garanti Bankası'ndan ödeme olmadığını gösterdiler. Tekrar bankaya gittim ve ödeme itirazında bulundum. Dilekçe verdim ve bir süre sonra bana bankadan olumsuz yanıt gelerek 60 gün içinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurma hakkım bulunduğu söylendi. Yani Garanti Bankası benim kartımdan bu ücreti aldı, ekstre döneminde benden de ödeme aldı ama MTV mi ödemedi ve üstüne üstlük bu ödemeyi nereye yaptığına dair de bir kanıt sunma gereği duymadı. Demek ki vergi ödemesi için Garanti Bankası'nı tercih etmekle hata yapmışım. Bunu buradan herkese duyurmak istedim

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA'da MTV Ödeme Sorunu

07 Mart 2025 16:15

14 Ocak 2025 19:34

08 Ağustos 2023 16:11
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Sebahattin
03 Eylül 2024 16:50
Garanti Bankası MTV Ödememe Rağmen Ödenmemiş Göstermesi.
Garanti Bankası MTV Ödememe Rağmen Ödenmemiş Göstermesi.
Garanti BBVA Kategorileri