Murat sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 10:38

Enza Home Çorum firmasından 2 adet Berda 3'lü koltuk takımı ve 2 adet berjer aldım. Ürün yaklaşık 6 hafta sonra 17.08.2024 tarihinde teslim edildi ancak berjiyerlerden birisinin rengi farklı geldi. 3'lü koltuklardan birisinin sırt kısmında iplik işçilik hataları var ve oturma kısmında ise yağ lekesi vardı. Berjiyerin yenisi getirilmek üzere tekrardan alındı, 3'lü koltuğa ise 3 gün içinde servisin geleceği söylendi ancak geçen 11 günlük sürede tarafıma herhangi bir iletişim sağlanmadı. Müşteri temsilcisini aradığımda ise laf kalabalığı ile geçiştiriliyorum. Teslim süresi olan 45 günlük süre geçti. Servis tarafından aranmıyorum ve mağdur oldum. Enza gerçekten pişmanlık, her şey satış yapılıncaya kadar. Mağduriyetim acilen giderilmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum. Tüm ürünleri geri iade etmek için.

29 Ağustos 2024 17:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

11 Eylül 2024 20:36

Sağ olun aradınız ama sonuç sıfır. 09.09.2024 tarihinde servis gelecekti arayan da yok soranda. Gerçekten bu kasar ciddiyetsiz bir firma olamazsınız. Puanınız 10 üzerinden -100 (eksi yüz).

14 Eylül 2024 18:46

Ya gerçekten inanmıyorum böyle bir saygısızlık olur mu? Servis gelmiş telefona 8 dakika sonra döndüğüm için gitmiş. Samsun DSİ Lojmanları yazıyor elinizdeki evrakta güvenliğe sorsanız size söylerdi. Ürünleri teslimat yapmışsınız bir ay önce adres vardır. Zaten 3 defa geleceğiz demişsiniz gelmemişsiniz şimdi de sizi bulamadık diyorsunuz.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 00:59
Enza Home Teslimat Sorunu Geciken Teslimat
Enza Home Teslimat Sorunu Geciken Teslimat
Eda sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 22:15
Enza Home Mobilya Teslimatında Sorun Ve Kalite Düşüklüğü
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 16:23
Enza Home'dan Aldığım Kusurlu Koltuk Takımı Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek
Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 22:24
Enza Home'da Bitmeyen Koltuk Sorunu