Enise sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 18:58

14.05.2024 tarihinde Eskişehir Yunus Emre Caddesi'nde tarafımıza teslim edilen Enza Home Terra Koltuk takımının gri olan üçlü koltuğunda, daha 6 ay olmasına rağmen potluk oluştu. Koltuk takımı geldiğinden beri örtüsüz kullanmadık. Beyaz olan koltukta hiçbir deformasyon yokken gri koltuk nasıl potlaşabilir? Servis talep ettik, geldiler. Bugün, 21.11.2024 tarihinde gelen servis görevlileri, koltuğun bu şekilde üretildiğini, esneme payı bırakıldığını, kumaşını gerdirme talebinde bulunursak koltuğun orta dikişlerinden patlayacağını ve garanti kapsamından çıkacağını bildirdiler. Satın alırken satış temsilcilerinin bu ürünlerin 7 yıl sünger garantisi olduğunu tarafımıza bildirmelerine rağmen, servis görevlileri gri koltukta daha çok oturulma bahanesiyle herhangi bir işlem yapılmadığını, merkezden gelecek cevaba göre hareket edileceğini bildirdiler. Şu an aldığımız 3'lü koltuğun 1 adedi satış fiyatı 50.980 TL. Bu kadar para verip satarken garantisi var şu kadar yıl diyebiliyorlarsa, Enza Home olarak ürününüzün arkasında durun! Kurumsal her türlü muhatap bulunur diye tercih ettik ama yanılmışız! Bu yorumu okuyup tercih etsin herkes. Her şey satana kadar!

25 Kasım 2024 14:09

Daha önce yazmış olduğum şikayet için arandım Enza Home genel müdürlükten fakat değişimi kesinlikle kabul etmiyorlar. Kumaşı potlaşan koltuğun atölyeye götürülerek yeniden gerdirilecegini belirtiyorlar. Eksper arkadaşlar da bu işlemin sonradan orta dikişlerden yırtılacağını söylüyor. Ben neden 6 aylık bir koltuğun 2 yıl garantisi varken değişim yapılıp 0 i getirilmesi yerine sonradan beni daha da sıkıntıya düşürecek bir işlem yaptirayim? Müşteri memnuniyeti diyorsunuz ya kesinlikle markanıza yakışmayan çözümler sunmaya çalışıyorsunuz! Ben sorunlu koltuğun değişimini talep ediyorum!

22 Kasım 2024 09:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Enise
Enise
22 Kasım 2024 11:31

Tarafıma ulaştılar. Fakat bir çözüme ulaştıramadılar. Her mecrada yayın yapacağım Enza Home firmasından uzak durulması gerektiğini, ürünlerinin asla arkasında durmadiklarini!

Yoncanur sonuçtan hiç memnun değil

Yoncanur
08 Şubat 2025 15:16

Enza Home'dan Aldığım Koltuk Takımı Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

24 Haziran 2025 11:49

25 Eylül 2024 20:59
Güler sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 16:22
Koltuk Takımı Değişiminde Yaşanan Sorunlar

Koltuk Kumaşı Değişimi İçin Sürekli Ertelenen Randevular Mağduriyet Yaratıyor

08 Eylül 2025 21:51
Koltuk Kumaşı Değişimi İçin Sürekli Ertelenen Randevular Mağduriyet Yaratıyor
koltuk-kumasi-degisimi-icin-surekli-ertelenen-randevular-magduriyet-yaratiyor-2.jpg

Enza Home Kategorileri